18 / 05 / 2024

saçak güzelyurt Sosyal Hizmet Binası

saçak güzelyurt Sosyal Hizmet Binası

Çankırı’nın Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Hatice Kolçak'tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, gümüş yatırımcıları için önemli tavsiyelerde bulundu. 

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Simge Sağın 7.5 milyon TL'lik evinin manzarasıyla büyüledi!

Şarkıcı Simge Sağın, Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi evinden ayrılarak, Galata'da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşındı. 20 bin kira ödeyen Sağın'ın oturduğu evin fiyatı 7.5 milyon TL. 

Çiftçileri güldürecek haber geldi! Mazot ve gübre desteği! Başvuran alıyor...

Tarım ve hayvancılık sektörünün gelişmesi ve ilerlemesi için devlet destekli çalışmalar son sürat devam ediyor. Peki devlet kanadından çiftçiye hangi destekler sağlanıyor? Sağlanan desteklerden kimler faydalanabiliyor? Sağlanan gübre ve mazot desteğini kimler alabilir? İşte detaylar...

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gölbaşı Balköy projesi tanıtıldı!

Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında finansmanı sağlanan Gölbaşı Kaymakamlığı'nca Balköy projesi tanıtıldı.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

saçak güzelyurt Sosyal Hizmet Binası Haberi

saçak güzelyurt Sosyal Hizmet Binası

Çankırı’nın Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Çankırı’nın Çerkeş İlçesi Saçak Beldesine geçtiğimiz seçim döneminde bağlanarak köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Güzelyurt Mahallesi’ne belediye tarafından yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılış programında il, ilçe, belde ve mahalle halkı bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın örneği seğrilendi. Bundan yaklaşık 6 ay önce Saçak Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 250 metre kare alan kullanım alanına inşa edilen iki katlı hizmet binası düzenlenen görkemli törenle hizmete açılarak vatandaşların hizmetine tahsis edildi. Düzenlenen açılış merasimine saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanırken, ilk konuşmayı gerçekleştiren Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım,”Çok değerli misafirler Öncelikle tüm İslam aleminin ve sizlerin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemizde...