28 / 07 / 2024

Saddamın sarayları ve devlete ait mülkleri

Saddamın sarayları ve devlete ait mülkleri

Irak'ta ekonomik krize çözüm devrik lider Saddam'ın saraylarında aranıyor. Devlete ait mülk ve sarayların satılmasıyla, bütçeye ciddi oranda katkı sağlanacağı belirtiliyor.

Kentsel dönüşüm ve büyük projeler konut fiyatlarını yükseltti!

Kentsel dönüşüm ve büyük projelerin devam ettiği İstanbul'da Çatalca, Ankara'da Kızılcahamam ve İzmir'de Karaburun'da konut fiyatları yükseldi. 

12 soruda konutların emlak ve çöp vergisi!

Konutların emlak ve çöp vergisi için 2. taksit ödemelerinin Kasım ayının sonuna kadar yapılması gerekiyor. Peki, konutların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir?

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası bugün başlıyor!

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası için başvurular bugün itibari ile başlıyor. Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası için başvurular Ziraat Bankası tarafından kabul ediliyor..

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile talep toplamaya başlanacak. İşte altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri...

Altın tahvili ve kira sertifikası nedir?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras 2 Ekim 2017 Pazartesi tarihinde talep toplanmaya başlanacak olan altın tahvili ve kira sertifikasını açıkladı.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

216 Butik Plus'ta ticari alanların kiralama ve satışları başladı!

216 Yapı tarafından İstanbul'un gelişen bölgesi Çekmeköy'de inşa edilen 216 Butik Plus'ta ticari alanların kiralama ve satış işlemleri başladı.

Fetih Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetih Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Öztürk tarafından kuruldu.

Saddamın sarayları ve devlete ait mülkleri Haberi

Saddamın sarayları ve devlete ait mülkleri

Irak hükümetinin, petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, devlet kurumlarındaki yolsuzluklar ve DAEŞ'le savaşın yol açtığı ekonomik krize çözüm için Saddam Hüseyin'in sarayları ve devlete ait mülkleri satışa çıkaracağı iddia ediliyor. Petrolün varil fiyatının 30 dolara kadar gerilemesi ve Haziran 2014'te terör örgütü DAEŞ'in ortaya çıkmasıyla şiddetli bir ekonomik krizle karşı karşıya kalan Irak'ta, mali krizle boğuşan hükümetin, alternatif çözüm yolları arayışına girdiği belirtiliyor. 


TEKLİF HÜKÜMETE SUNULDU 


Irak Meclisi Maliye Komitesi üyelerinden Mesut Haydar, komite tarafından devlete ait mülkler ve Saddam'ın saraylarının satılması teklifinin hükümete sunulduğunu dile getirerek, "Hükümet henüz bu konudaki cesur kararı vermiş değil çünkü bu mülklerin bir kısmına siyasi kişilerce el konulmuş durumda. Bu mülk ve sarayların satılmasının bütçeye ciddi katkısı olur ve açığı kapatabilir" dedi.


Savaşla derinleşti


MALİ Komite Üyesi Necibe...