07 / 07 / 2024

sadece 5 otel ilk 100e girebildi

sadece 5 otel ilk 100e girebildi

Rusya turizmi için ayrı bir öneme sahip olan Alanya, Rus portallı bir internet sitesinde yapılan anket çalışmasında ilk 100 otel arasına sadece 5 otel ile girebildi.

Suriçi’ndeki en güzel otellerin sahibi GYO oldu ve konut üretmeye başladı!

Temelleri Fethi Yıldıran tarafından 1947’de atılan Savur Group’un bünyesinde çoğu İstanbul tarihi yarımadada (Suriçi) olmak üzere 5 otel var. Bunlar; Ramada İstanbul Grand Bazaar, Saint Sophia, Orientbank ve Orient Occident otelleriyle Taksim’deki Four Points Express by Sheraton.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Bu ilde sadece 5 bin liraya arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen Eylül 2023 ihaleleri arasında 5 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi de yer alıyor. İşte o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Skoda Kodiaq’a ağustos ayında 5 bin 903 TL zam geldi! İşte güncel Skoda Kodiaq fiyatları...

Skoda’nın çok sevilen modellerinden Kodiaq’ın ağustos ayı fiyatı açıklandı. Skoda, ağustos ayında Kodiaq modeline sadece 5 bin 903 TL zam yaptı.

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, sadece 5 gün geçerli olacak yeni indirim kampanyasını açıkladı. Beymen Clup’larda yapılacak alışverişlerde yüzde 50 indirim sağlayacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 11 Ağustos’ta başladığını ve 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu.

Vakıfbank'tan çok önemli açıklama. Müşterileri hemen baksın

Vakıfbank'tan ayda sadece 5 bin TL ödeyerek ev sahibi olma fırsatının detayları açıklandı. İşte banka tarafından yapılan açıklamada...

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için QNB Finansbank ve Denizbank'tan müjdeli kampanya!

QNB Finansbank ve Denizbank tarafından müjde! Nakit ihtiyacınızı karşılamaya yönelik harika bir kampanya geldi. Sadece 5 dakika içinde hesabınızda...

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın! Milli Emlak 5 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın... Milli Emlak sadece 5 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...

Dolar sadece 5 saat sonra böyle olacak! Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün saat 14:00'da faiz kararını açıklayacak. Karar için sadece 5 saat kalırken piyasaların gözü karara çevrildi. Özellikle dolar, karar sonrası böyle olacak. Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın.

Ankara ve İstanbul’da yaşayanlara müjde! Sadece 5 TL’den satılacak

Ankara'da ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak.

Enflasyon canavarı emekliyi ezdi geçti! Fiyat artışları son 5 yılda yüzde 269’a ulaştı!

DİSK-AR’ın yeni araştırması enflasyondaki korkutucu artışı gözler önüne serdi. Fiyatlar sadece 5 yıl içinde 3 haneli artarken, emekli ikramiyelerine ise minimum oranlarda zam yapıldığı dikkat çekti.

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Sadece bir mobil uygulama kullanarak 10 bin TL kazanmak ister misiniz? Hemen bu bankanın yeni müşterisi olun ve bu fırsattan yararlanın! İşte detaylar...

Faizsiz kredi çekmek isteyenler için son uyarı! Sadece 5 gün kaldı! Ziraat Bankası imkanlarını seferber etti!

Nakit sıkıntısı çekenler, bankaların kredi kampanyalarını takip ediyor. Özellikle faizsiz kredi imkanı veren bankalar ilk tercih oluyor. Faizsiz kredi isteyenler hemen Ziraat Bankasına. İşte detaylar!

SsangYong Musso Grand'a sadece 5 bin TL zam! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

SsangYong Musso Grand'ın fiyatı resmi olarak açıklandı. SsangYong Musso Grand bu ay sadece en fazla 5 bin TL zam geldi. İşte 3 Ocak 2023 tarihi itibariyle SsangYong Musso Grand fiyat listesi...

sadece 5 otel ilk 100e girebildi Haberi

sadece 5 otel ilk 100e girebildi

Alanya bölgesi Rus portallı bir internet sitesinde yapılan anket çalışmasında ilk 100 un içinde sadece 5 otel ile yer alabildi. Yapılan anket çalışmasında l'inci sırada Kemer'de bulunan Rixos Beldibi otel yer alırken ilk 10'a Türkiye'den otel girmeyi başardı, ilk 10'da yer alan Türk otelleri, Ri" xos Beldibi, Barut Lara, Dinler Hotels, Maxx Royal Belek Golf & Spa, Commodore Elite Suites & Spa oldu. Alanya otelleri arasında ise zirveye en yakın olan Delphin Botanik Hotel ise 55'inci sırada yer aldı. 



Alanya Posta...