29 / 04 / 2024

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Sadece bir mobil uygulama kullanarak 10 bin TL kazanmak ister misiniz? Hemen bu bankanın yeni müşterisi olun ve bu fırsattan yararlanın! İşte detaylar...



Türkiye’nin önde gelen banka isimlerinden biri olan bu banka, ilk defa müşterisi olacaklara özel olarak 10 bin TL'ye kadar faizsiz finansman desteği sunuyor! 2021 yılı son çeyreğinde yükselen döviz kurları, altın fiyatları ve başlayan Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle küresel piyasalar derinden etkilendi. Bu durum, Türkiye ekonomisine de zarar verdi ve vatandaşların gündelik hayat şartlarının giderek daha da pahalı hale gelmesine neden oldu.

2022 yılına umutla giren milyonlarca tüketici, yüksek enflasyon nedeniyle temel ihtiyaçlarını bile kısıtlı bir şekilde karşılamaya başladılar. Nakit ihtiyaçları giderek artan vatandaşlar, yüksek faiz oranlarına maruz kalarak bankaların kredi kampanyalarından destek almaya çalıştılar. Ancak, Garanti BBVA'nın müjdeli haberi, borç yükleri altında ezilen vatandaşların yüzünü bir nebze olsun güldürdü.

Eğer siz de Garanti BBVA'nın müşterisi olmak istiyorsanız, 10 bin TL'ye kadar faizsiz finansman desteği fırsatını kaçırmayın! Bu kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA'nın mobil uygulamasını indirin ve yeni müşteri başvurusunu gerçekleştirin. Detaylı bilgi için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Garanti BBVA Hoş Geldin Hediyesi Detayları

Garanti BBVA, Türkiye bankacılık sektöründe önde gelen isimlerden biri olarak, geçtiğimiz yıl mayıs ayında faizsiz nakit kampanyası başlatmıştı. Mart ayında kampanyayı güncelleyen banka, tüketicilere destek olmaya devam ediyor.

Mart ayında kampanyanın devam ettiğini duyuran Garanti BBVA, son başvuru tarihini 31 Mart 2023 olarak belirledi. Bu kampanyadan sadece Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden ilk kez banka müşterisi olan yeni müşteriler yararlanabiliyor. 10 bin TL'ye kadar faizsiz finansman desteği sunan kampanya, 6 ay vadeli olarak belirlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön