04 / 05 / 2024

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!

Bu banka, emeklilere özel olarak hazırladığı kampanya ile 10 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Bu protokoller sayesinde emekliler, maaşlarının yanı sıra ek bir gelir elde etme fırsatı yakalayacaklar.



Sosyal Güvenlik Kurumu'nun bankalarla yaptığı protokoller kapsamında, belirlenen alt limitlere göre bankalar emeklilerin hesaplarına promosyon ödemesi yapabiliyor. Bankaların inisiyatifleriyle promosyon tutarları güncelleniyor ve hak sahiplerinin hesaplarına toplu olarak yatırılıyor. Emekliler, bankamızın sunduğu promosyon fırsatı sayesinde birçok avantajdan yararlanabilecekler. 

Albaraka Türk Katılım Bankası promosyon detayları

Son zamanlarda ekonomik zorluklarla boğuşan emeklilerin bütçeleri de sıkıntıya girmeye başladı. Bu duruma kayıtsız kalmayan bankalar, emeklilere destek olmak amacıyla promosyon kampanyaları düzenlemektedir. Bu kampanyalar sayesinde emeklilere maddi destek sağlanırken, bankalar da müşteri portföylerini genişletme imkânı buluyorlar.

Ancak, 3 Mart 2023 tarihli Resmî Gazete 'de yayımlanan EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte bankalar yeni bir promosyon yarışına girdi. EYT yasasıyla birlikte 2 milyon 250 bin kişinin emekli maaşı almaya hak kazanması, bankaların yeni emekli müşterileri çekmek için yarışmasına sebep oldu.

Bu durum, emeklilerin hayatını kolaylaştırmak için bankaların sunduğu avantajlar açısından olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Fakat, bankaların promosyon kampanyalarının yalnızca yeni müşterileri çekmek amacıyla yapılmaması ve mevcut müşterilerin de faydalanabileceği seçenekler sunması önem taşımaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası da bu promosyon yarışına katılan bankalardan biri oldu. Mart ayı promosyon kampanyasını güncellediğini duyuran banka, normal yollarla emekli olanlar ve EYT yasasıyla emekli olacak olan vatandaşları müşteri portföyüne dahil etmek için çalışıyor. Bankanın web sitesi üzerinden detayları paylaştığı emeklilere özel sunulan kampanya, müşterilerine avantajlı hizmet vermeyi hedefliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön