23 / 05 / 2024

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!

Bu banka, emeklilere özel olarak hazırladığı kampanya ile 10 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Bu protokoller sayesinde emekliler, maaşlarının yanı sıra ek bir gelir elde etme fırsatı yakalayacaklar.



Albaraka Türk Katılım Bankası ne kadar promosyon ödeyecek?

Albaraka Türk Katılım Bankası, mart ayı emekli promosyonu kampanyasını güncelleyerek banka müşterilerine maaş hesaplarını 3 yıl boyunca taşıdıktan sonra belli miktarlarda ek ödeme yapacak.
Kampanya kapsamında, maaşı 3.499 TL'ye kadar olan emeklilere 750 TL, 3.500-7.499 TL arasında olanlara 1.000 TL, 7.500-9.999 TL arasında olanlara 1.250 TL ve 10 bin TL ve üzeri olanlara 1.500 TL ek ödeme hizmeti sunulacak.

Ayrıca, banka müşterilerine yönelik olarak emekli yakınlarını ve aile fertlerini de kapsayan bir davet programı da sunuyor. Bu program dahilinde, en az bir yıldır Albaraka Türk Katılım Bankası'ndan düzenli maaş ödemesi alan müşteriler, davet ettikleri her bir kişi için 500 TL ek ödeme alacaklar. Toplamda 3.000 TL'ye kadar ek ödeme yapılacak.

Kampanya dahilinde, maaş hesabını 3 yıl boyunca bankaya taşıyan ve en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere de 500 TL tutarında ek ödeme yapılacak. Böylece emekliler, fatura ödemelerinde de kolaylık sağlayacaklar.

Albaraka Türk Katılım Bankası'nın amacı, müşteri portföyünü genişletmek ve müşterilerinin güvenini kazanmak için müşteri odaklı yaklaşımını sürdürmek. Bu nedenle, banka müşterilerine sunduğu avantajlarla fark yaratmaya devam ediyor.

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Çalışanlara promosyon kampanyalarında rekabet yoğun! Kişi başı 16.250 TL promosyonu almak için detaylar!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş açıklama

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön