30 / 04 / 2024

O bankadan büyük kampanya! 5 dakika 50.000 TL

O bankadan büyük kampanya! 5 dakika 50.000 TL

Garanti Bankası yapmış olduğu kampanya duyurusunda bankamatik kartı kullanacak olan vatandaşlara 5 dakikada 50.000 TL gelir belgesiz kredi verecek.



Garanti Bankası Genel müdürlüğü tarafından yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi vereceğini söyledi. Garanti Bankası üzerinden genel müdürlüğü tarafından yapılan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlanırken ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapılacağı ve bireysel müşterilerin bu kredileri en düşük faiz oranlarından yararlanarak kullanacakları ifade edildi. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan bireysel müşterilerden banka kredi puanı 1200 ve üzerinde olması durumunda işlem yapacağını belirtti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön