21 / 05 / 2024

O bankadan büyük kampanya! 5 dakika 50.000 TL

O bankadan büyük kampanya! 5 dakika 50.000 TL

Garanti Bankası yapmış olduğu kampanya duyurusunda bankamatik kartı kullanacak olan vatandaşlara 5 dakikada 50.000 TL gelir belgesiz kredi verecek.



Garanti Bankası internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapılacak olan Kredi başvurularında şartlara uygun olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verecek ve onaylanan krediler aynı gün içinde hesaplarına yatırılarak kullandırılacak.

Gelir belgesiz 50.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen vatandaşların banka şartlarına uygun olması durumunda şubelere gitmeden işlemlerini kolay bir şekilde yapabileceğini söylemek mümkün. Garanti Bankası hesabınız üzerinden almış olduğunuz internet şifresi ile birlikte başvurunuzu bankanın mobil uygulaması üzerinden yapar iseniz krediniz hemen onay verilecektir ve hafta sonu olsa bile bu krediye kullanma imkanı sizlere sunulacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön