22 / 05 / 2024

O bankadan büyük kampanya! 5 dakika 50.000 TL

O bankadan büyük kampanya! 5 dakika 50.000 TL

Garanti Bankası yapmış olduğu kampanya duyurusunda bankamatik kartı kullanacak olan vatandaşlara 5 dakikada 50.000 TL gelir belgesiz kredi verecek.



Emekli olan kişiler banka kredi kampanyalarına katılarak işlem yapmak istiyorlarsa maaşlarını Garanti Bankası şubelerine taşıyarak istedikleri zaman gelir belgesiz 50.000 TL 36 ay vadeli veya 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi alabilecekler. Garanti Bankası internet bankacılığı uygulamaları üzerinden verilecek olan bu kredilerde düşük faiz oranları ile birlikte Kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde kredi sonucu sunulacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön