17 / 05 / 2024

Sadettin Uçkun izmir imo

Sadettin Uçkun izmir imo

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'de uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan inşaat mühendisi Sadettin Uçkun (74), yaşlılığa bağlı solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Çeşme'nin mega projesi rafa mı kaldırılıyor? İzmir'in Kanal İstanbul'u olacaktı...

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak bilinen Çeşme Projesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ söz konusu proje ile ilgili olarak projenin bakanlık tarafından da o kadar savunulduğunu görmediği

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Hadi Uçkun ve Mahamat Tahır D Abdallah ortaklığında kuruldu.

Bulgöç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulgöç İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Sunay Uçkun tarafından kuruldu.

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

İzmir Konak'taki Mektupçu Köşkü satılıyor!

İzmir'in Konak ilçesinde yer alan Mektupçu Köşkü satılığa çıkarıldı. Köşk için 900 bin TL değer biçildi.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sadettin Uçkun izmir imo Haberi

Sadettin Uçkun izmir imo

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'de uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan inşaat mühendisi Sadettin Uçkun (74), yaşlılığa bağlı solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti. Uzun yıllar İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi ve İzmir Şubesi'nde çeşitli görevlerde bulunan, ayrıca Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU birimine danışmanlık yapan Sadettin Uçkun, dün saat 01.00 sıralarında tedavi gördüğü, Basmane semtindeki özel bir hastanede yaşamını yitirdi. 


Çevresini yasa boğdu 

Evli ve 4 çocuk, 7 torun sahibi olan Uçkun'un yaşlılığa bağlı solunum yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumduğu belirtildi. Çevresinde sevilen bir kişi olan Uçkun'un ölümü sevenlerini yasa boğdu. Uçkun için bugün Buca'daki Bahayörük Camii'nde öğlen cenaze töreni düzenlenecek. Uçkun, Buca Kaynaklar Yenigökdere Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 


Milliyet...