29 / 04 / 2024

sadi bilgiç

sadi bilgiç

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, vergi borcu yapılandırmasından en az 40 milyar liralık gelir beklendiğini söyledi. Bilgiç, Gelir Vergisi ile Vergi Usul Kanunu çalışmalarının da gündeminde olduğunu belirtti.

EYT için AK Parti’den bir tarih daha verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin merakla beklediği tarihle ilgili bir günde iki açıklama birden geldi. Bugün TBMM’de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “EYT için benden tarih beklemeyin” derken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadi Bilgiç ise tarih verdi.

Süreyya Sadi Bilgiç'ten dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç'ten Kanal İstanbul açıklamasıPlan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Torba Tasarı'nın 11 maddesi daha kabul edildi!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in başkanlığında toplanan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde (KHK) Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın 11 maddesi kabul edildi.

Isparta'ya dev eğitim kompleksi inşa edilecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yaptığı açıklamada Isparta'ya içinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul binalarının olduğu eğitim kompleksi yapmayı planladıklarını söyledi.

Bolatlar İnşaat çalışanlarıyla buluştu!

Isparta'da faaliyet gösteren Bolatlar İnşaat, çalışanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek davetine, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve işadamları da katıldı.

TOKİ Isparta'daki askerler için bin 500 konut inşa edecek!

TOKİ, Kara Havacılık Okulu'ndaki görev yapacak askerler için 1500 konutluk bir proje geliştirecek. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Keçiborlu'ya 518 konutluk TOKİ projesinde olduğunu belirtti.

Isparta'ya 2,5 yılda 18 bin kişilik yurt inşa edilecek!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,Isparta'daki 18 bin kişilik yurdun en geç 2,5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi'ne 2. hastane geliyor!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in başkanlığında toplanan Plan ve Bütçe Komisyonunda SDÜ'nün bütçe tasarısında ikinci bir hastane yapılması öngörüldü. Yeni hastane, mevcut hastanenin yanında inşa edilecek. Proje için 2017 yılı bütçesinden 3.5 milyon TL ödenek ayrıldı.

Isparta Yeni Barla'nın inşası için 6 milyon TL'lik bütçe!

Isparta İl Genel Meclisi Ekim ayı birleşiminde görüşülen Barla Kırsal Kalkınma Eylem Planı kapsamında flaş bir gelişme yaşandı. Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in girişimleri sonucu 6 milyon liralık et bütçe ayrıldı.

Vergi Barışı'ndan 40 milyar liralık gelir bekleniyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, vergi borcu yapılandırmasından en az 40 milyar liralık gelir beklendiğini söyledi. Bilgiç, Gelir Vergisi ile Vergi Usul Kanunu çalışmalarının da gündeminde olduğunu belirtti.

TOKİ Isparta Konutları'nın 2. etabı hayata geçiyor!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ilk etapta 4 bin konut yapmayı planlayan TOKİ, yine yakın bir tarihte bu projesinin 2. etabını da Isparta'da hayata hayata geçireceğini söyledi.

TOKİ Isparta Konutları'nın tapu işlemi gerçekleşti!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'da yapılacak 4 bin TOKİ konutu için arazinin tapu işleminin yapıldığını açıkladı.

sadi bilgiç Haberi

sadi bilgiç

Milyonlarca kişinin borçlarını yeniden yapılandıracak Vergi Barışı, Hazine’nin yüzünü güldürecek. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, vergi borç yapılandırmasına yönelik müracaatların alınmaya başlandığını belirterek 30-40 milyar liralık bir gelir elde edilebileceğini söyledi. Bilgiç, “Bu rakam vergi, prim yapılandırmasından sadece. Uzlaşmalar var, matrah arıtırımı, stok affı, kasa düzeltim meselesi var. 30-40 milyar TL tahsil edilebilir daha da üzerinde olabilir” dedi. Bilgiç, Varlık Barışı’nın da önemli olduğunu ifade ederek vergi incelenmesine tabi tutulmamasının önemli olduğunu belirterek kara para ve terörün finansmanının bunun dışında olduğunun altını çizdi.


Bilgiç, Meclis’teki ekonomiyle ilgili düzenlemeler hakkında değerlendirmede bulundu. Star’ın sorularını yanıtlayan Bilgiç, öğrenci, iş dünyası gibi toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren düzenlemeler yapıldığını kaydetti. Bilgiç “Esnaf ve sanayicinin tamamının trafik borçları yeniden yapılandırılıyor. Acil...