04 / 05 / 2024

şadi yazıcı ibb kreş açıklaması

şadi yazıcı ibb kreş açıklaması

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Şadi Yazıcı'dan İBB'ye kreş açıklaması: 88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

Şadi Yazıcı'dan kentsel dönüşüm ve deprem tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son 6-7 yılda yüzlerce daireyi dönüştürdüklerini belirterek, “Bu kadar dönüşüm yaparken, ‘Başkanım ne sorun yaşıyorsunuz?' diye sorulmadan sadece ve sadece eleştirdiniz. Bir bina yıkılacaksa üç beş kişinin rant kavgasına asla müsaade etmeyeceğim" dedi.

Şadi Yazıcı’dan Ekrem İmamoğlu'na Tuzla metrosu çağrısı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metro Hattı'yla ilgili olarak, "Metro’nun da sahile kadar uzatılmasını bekliyoruz" dedi.

Şadi Yazıcı’dan CHP’ye betonlaşma tepkisi!

Tuzla Belediye Meclisi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun öne sürdüğü, “Tuzla’yı betonlaştırıyorsunuz” eleştirilerine tepki gösterdi. 

Şadi Yazıcı: 300'ün üzerinde proje Tuzla'da gerçekleşti!

Şadi Yazıcı, "Yaşam konusunda ayrıcalıklı bir ilçe olmasını istiyoruz" diyor. Hedefi; deniz, eğitim, sağlık denilince ilk akla gelen ilçe olmak.

Şadi Yazıcı: Havaray için girişimlerimizi sürdürüyoruz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuşan Türkiye programının canlı yayın konuğu oldu. Tuzla’daki gelişim ve değişimi dinleyenlerle paylaşan Başkan Yazıcı, sosyal medya kanalıyla iletilen soruları da yanıtladı.

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Sahil projesindeki rant iddiasına yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Tuzla Sahili'ne yapılacak olan düzenleme ile ilgili ortaya çıkan asılsız iddialarla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan cevap geldi.

Şahinbey Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları'nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

şadi yazıcı ibb kreş açıklaması Haberi

şadi yazıcı ibb kreş açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin Aralık Ayı Toplantıları, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Toplantıların 2'inci oturumunda İBB'nin Tuzla'da yapmak istediği kreş için hazırlanan plan değişikliği teklifi de konuşuldu. Sabah'tan Şerif Can'ın haberine göre; teklif imar kanununa aykırı olduğu için Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeleri tarafından uygun görülmeyerek onaylanmadı. Bunun üzerine oluşan 'İBB'nin Tuzla'da yapmak istediği kreşler engelleniyor' algısına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan yanıt geldi. 

İBB'nin Tuzla'da kreş yapmak için 88 adet parselinin olmasına rağmen hala İmar Kanununa aykırı olan bir yerde fonksiyon değişikliği yapmak istemesini iş bilmezlik şeklinde nitelendiren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Sizler hala İBB Meclisi'nden spor alanı olan bir yerin fonksiyonunu değiştirerek, illa buraya kreş yapmaya çalışmak, bir işi yapmamak...