17 / 05 / 2024

Sadık Asaf Sametoğlu

Sadık Asaf Sametoğlu

Dünyanın en çok satış yapan gayrimenkul ofisi olan RE/MAX’ın Konya’daki adresi RE/MAX Ekinox Brokerı Sadık Asaf Sametoğlu, “Konya’da ‘Emlakçılar tekin insanlar değildir’ algısını yıkacağız” dedi.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikasının kiralanmasını sordu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sakarya'dan bulunan tank palet fabrikasının kiralanmasıyla ilgili soru sordu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Mal varlığı araştırma komisyonu kurulsun!

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Yaşayan cumhurbaşkanları dahil herkesin mal varlığı Meclis’te araştırılsın” çağrısına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destek verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet Fabrikası için ihale yapıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tank Palet Fabrikasının ihalesini yaptın mı? Niye ihale yapmadın? İhale yaptın da bizim mi haberimiz olmadı?" diye konuştu...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Tank Palet Fabrikası açıklaması!

CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM düzenlenen grup toplantısında yaptığı açıklamasında; "Sen 25 yıllığına kiraladığın tank palet fabrikası için kaç lira aldın? 5 kuruş dahi almadın" diye konuştu...

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de yarın tapu dağıtacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Maltepe'nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerinin tapusunu dağıtacak...

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Kemal Kılıçdaroğlu: Her mahalleye kreş yapacağız!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, adaylarına yönelik, "Proje açıklamıyor." eleştirilerine cevap verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa beton ormanına döndü!

Bursa'nın beton ormanına döndüğünü söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun değişim ve dönüşüme ihtiyacı var'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: En büyük rantı inşaat sektörü sağladı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "En büyük rantı sağlayan inşaat sektörüydü. İstanbul'a 76 gökdelen diktiler..." dedi...

Sadık Asaf Sametoğlu Haberi

Sadık Asaf Sametoğlu

RE/MAX ile çalışma fikrine karar verdiği süreci anlatarak sözlerine başlayan RE/MAX Ekinox Brokerı Sadık Asaf Sametoğlu, “Daha önce sanayi sektöründe birlikte çalıştığım bir arkadaşımın RE/MAX’a geçiş yaptığını öğrendim ve kendisinden bu işle ilgili bilgi aldım. Firmayla ilgili araştırmalar yaptım. İstanbul’a gittim. Firmanın oradaki çalışma ofisini gezdim. Çok hoşuma gitti. İnsanlarla iç içesiniz. Arz ve talepleri toparlıyorsunuz ve doğru bir şekilde kanalize ediyorsunuz. Sürekli iletişim halindesiniz ve üzerine size para veriyorlar. Tam benim işim dedim. RE/MAX ailesine katılmaya karar verdim. İlk olarak 2008 yılında Aksaray’a ofisimi açtım. Bu işe girerken çevremden ve ailemden beni yadırgayanlar oldu. Kurulu bir düzeni bozup yabancısı olduğum bir sektöre girişimi eleştirdiler” diyerek çevresinin yeni bir sektöre atılırken aldığı tepkileri paylaştı.


AKSARAY’DA İNSANLARIN ‘EMLAKÇI’ ALGISINI DEĞİŞTİRDİK


Emlak sektöründe...