06 / 05 / 2024

Sadık Badak şehir hastaneleri

Sadık Badak şehir hastaneleri

AK Parti Antalya Milletvekil Badak, "Şehir hastanelerine gerçekleştirilen yatırımlarla Türkiye'nin çevre ülkeler için bir tedavi merkezi haline getirilmesi planlanıyor" dedi..

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Hüseyin Sözlü: Şehir plancılığına sadık kalacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, "1/1000'lik yapılırken, siyasi çekişmeye neden olmayacak, şehir plancılılığına,ahlakına sadık kalacağımız, Adana'nın şehircilik açısından sınıf atlamasını sağlayacak, mülkiyet hakkına da riayet ederek planlama yapıyoruz." dedi.

Sadık Badak Antalya inşaat projelerini anlattı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın düzenlediği organizasyonun konuşmacı konuğu AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak Antalya'yı ilgilendiren yatırım, plan ve projeleri anlattı...

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap'taki 18 konut başvurusu bugün son!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap'taki 18 konut başvurusu bugün sona eriyor. Dairelerin 62 bin 213 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Kastamonu'daki Hafız Sadık Konağı müze mi olacak?

Yrd. Doç. Dr. Çelebi:"Mehmet Akif Ersoy'un Kastamonu'da kaldığı Hafız Sadık Konağı mutlaka müzeye dönüştürülmeli, özellikle kenti ziyaret eden yerli turistlerin bu konağı görmek istemeleri kayda değerdir"

Kırşehir Belediyesi TOKİ konutlarının satış ihalesi yapıldı!

Kırşehir Belediyesi'ne ait TOKİ Konutları'nın satış ihalesi belediye encümen toplantısında gerçekleşti Encümen üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı ve Encümen Başkan Vekili Veli Şahın başkanlığında bir araya geldi.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kırşehir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, riskli yapı çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini bildirdi. Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvurusu!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap projesinde yer alan dairelerin fiyatları 62 bin 213 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvurusu detayları...

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Dairelerin 62 bin 213 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları!

TOKİ, Kırşehir Akpınar 2. Etap projesi kapsamında bulunan 18 adet konut satışa sunuluyor. Fiyatlar 62 bin 213 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları detayları...

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap'ta 18 konut satışa çıkıyor!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap projesinde tamamı 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen toplam 18 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 62 bin 213 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuru! 62 bin 213 TL'ye 2+1 daire!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 18 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Projede daireler 6in 213 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Sadık Badak şehir hastaneleri Haberi

Sadık Badak şehir hastaneleri

AK Parti Antalya Milletvekil Sadık Badak, şehir hastanelerine gerçekleştirilen yatırımlarla Türkiye'nin, çevre ülkeler için bir tedavi merkezi haline getirilmesinin planlandığını bildirdi. Badak, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesince oda binasında düzenlenen "Antalya ve Çevresinin inşaat Sektörünü ilgilendiren Mevcut ve Gelecekteki Yatırımları Konferansı"nda, ilke genelinde 15 ila 20 arasında şehir hastanesinin yapılmasının planlandığını söyledi. Şehir hastanelerinin en az 30'u dekar alanda kurulacağını ve yap işlet devret modelinin uygulanacağını dile getiren Badak, "Şehir hastanelerine gerçekleştirilen yatırımlarla Türkiye'nin çevre ülkeler için bir tedavi merkezi haline getirilmesi planlanıyor" dedi. 


Antalya Kepez Göçerler bölgesinde 372 dekarlık arazide de şehir hastanesinin yapılmasının planlandığını kaydeden Badak, "Şu an arazide mülkiyet meseleleri üzerinde çalışılıyor. Ankara ve İstanbul'da geçen yıl ihalesi yapıldı, inşaatı başladı. Eskişehir'de bu hafta ihale edildi. Bunlar...