04 / 05 / 2024

Sadık Soylu toki

Sadık Soylu toki

İstanbul'da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alan Çevre Bakanı Danışmanı Sadık Soylu kimdir? İşte Çevre Bakanı Danışmanı Sadık Soylu...

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Borcuna en sadık il belli oldu! Bu ilde yaşayanlar borcunu yakından takip ediyor...

Ülke genelinde takipteki alacakların toplam nakdi krediye oranına kıyasla borcuna en sadık il resmen belli oldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Sadık Edis: Samsun'un hiçbir mülkünü satmadık!

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ekonomik açıdan en güçlü belediyelerden biri olduklarını söyledi. Edis, “Her ay mülkü satılan bir belediye vardı. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık” diye konuştu.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Cihan Sadık Yürek, Çevre ve Şehircilik'teki görevinden alındı!

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

Gayrimenkul şirketleri dairelerin yüzde 25'ini sadık müşterilerine ayırıyor!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında gayrimenkul şirketleri dairelerin yüzde 25'ini sadık müşterilerine ayırdıklarını açıkladı.

Hüseyin Sözlü: Şehir plancılığına sadık kalacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, "1/1000'lik yapılırken, siyasi çekişmeye neden olmayacak, şehir plancılılığına,ahlakına sadık kalacağımız, Adana'nın şehircilik açısından sınıf atlamasını sağlayacak, mülkiyet hakkına da riayet ederek planlama yapıyoruz." dedi.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Sadık Soylu toki Haberi

Sadık Soylu toki

Sadık Soylu biyografi..

Sadık Soylu, Çevre Bakanının danışmanlığını yürütüyor. Aslen Trabzon Of'lu olan Çevre Bakanı Danışmanı Sadık Soylu bu görevini 23 Eylül 2011 tarihinden beri sürdürüyor.


Sadık Soylu, İstanbul'da yapılan operasyonda gözaltına alınan isimler arasında yer alıyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın danışmanlığını yapan Sadık Soylu, sosyal medyada twitter hesabını kullanıyor.


Çevre Bakanı Danışmanı Sadık Soylu'nun önceki gün sosyal hesabından paylaştığı sözleri şu şekilde:



"Çevreye yapılan yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun farkındayız."


"Kentsel dönüşüm milli meseledir."



Kimler gözaltına alındı?
İstanbul'da dev gözaltı...