03 / 05 / 2024

Sadrettin Karahocagil gap

Sadrettin Karahocagil gap

GAP'ın bütçesi iki kat arttı. GAP BKİ Başkanı Sadrettin Karahocagil: ''Daha önce Türkiye'nin yatırım bütçesinin yüzde 6'sını alan GAP payını, şimdi yüzde 11'e yükseltti'' dedi...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

GAP online üzerinden yüzde 35’e varan indirimlerle sizi bekliyor. İşte 23 Eylül 2022 GAP fiyat listesi

Amerikalı hazır giyim markası GAP sezon sonu indirimleriyle türeticinin beklediği fırsatları sunuyor. T-shirtten şorta, eşofmandan Jean pantolona kadar yüzlerce ürün indirimli fiyatlarıyla sizi bekliyor.

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

GAP 19 mağazası için kapatma kararı aldı!

Ünlü giyim markası GAP İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren 19 mağazası için kapatma kararı aldı. 

GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor!

Amerikan tekstil markası GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı...

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Gap İnşaat ve Workindo'dan iş birliği!

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi olan Workindocom, Gap İnşaat’ın projelerine de insan kaynağı sağlıyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada!

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada yer aldı.

GAP İnşaat Taksim 360 projesi!

GAP İnşaat Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

GAP Tüneli yeniden başlıyor!

GAP projesinin en önemli kanallarından Silvan Tüneli’nde çalışmalar başladı. 3.5 yılda tamamlanacak tünelin uzunluğu 13 kilometre olacak şekilde planlandı.

Sadrettin Karahocagil gap Haberi

Sadrettin Karahocagil gap


GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BK1) Başkanı Sadrettin Karahocagil, önemli projeleri hayata geçiren GAP'ın, Türkiye bütçesinde aldığı payın yaklaşık iki kat arttığını bildirdi. Karahocagil, GAP Bölge Müdürlüğü misafirhanesinde basın mensuplarına verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, GAP kapsamında yürütülen enerji, sulama ve alt yapı çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Bölgenin tekstil, organik tarım ve yenilenebilir enerji alanında rekabet kapasitesi yüksek olduğunu ifade eden Karahocagil, bu alanlara ilişkin çok kapsamlı projelerin yürütüldüğünü söyledi. Karahocagil, turizm konusunda da Birecik Baraj Gölü üzerinde nehir turizminin geliştirilmesine yönelik çalışma yaptıklarını vurgulayarak, gelecek yıl daha çok markalaşmaya yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini belirtti. Özellikle sulamaya yönelik bölge illerinin tamamında ciddi çalışmaların yapıldığını vurgulayan Karahocagil, şöyle devam etti: "Eylem Planı'nın sulamayla ilgili kısmında hemen hemen tüm bölgelerde projelere başlandı...