06 / 05 / 2024

Sadun Alp kim

Sadun Alp kim

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan Utrecht 2015 Turizm Fuarı'nda Ege turizmini temsil eden Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Sadun Alp. çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Turizmci diken üstünde!

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan Utrecht 2015 Turizm Fuarı'nda Ege turizmini temsil eden Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Sadun Alp. çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası 28-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek!

İki yıl önce aramızdan ayrılan, yaptığı başarılı projelerle mimarimize farklı bir bakış açısı getiren Y.Müh.Mim. Alp Evrenol’un adı denizlerde yaşayacak. 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek...

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp evleniyor!

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp ile Aleyna Sarı dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 19:30' da Bahar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Alp Gürkan'ın malvarlığına neden tedbir koyuldu?

TMSF Soma Holding patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'ın tüm mal varlığına tedbir koydu. Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği gerekçesiyle bu kararın alındığı ortaya çıktı.

TMSF Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın tüm mal varlığına tedbir koydu!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Manisa Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan ile birlikte toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Sadun Alp kim Haberi

Sadun Alp kim

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan Utrecht 2015 Turizm Fuarı'nda Ege turizmini temsil eden Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Sadun Alp. çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye ve çevresinde yaşanan olumsuz siyasi gelişmelerin yabancı turistlerin ilgisini biiyük ölçüde azalttığına dikkat çeken Alp. bu olumsuz gelişmelerden dolayı Avrupa Birliği vatandaşlarının Türkiye'de tatil yapmayı düşünmediklerini söylediğini aktardı. Alp. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ve hükümetin, bir an önce bir kriz yönetimi oluşturarak ülke tanıtımı için çalışmalara başlaması gerektiğini vurguladı. 


'YAŞANAN SİYASİ GELİŞMELER, OLUMSUZ ETKİLİYOR' 


Bu sene yaşanan siyasi gelişmelerin ülke turizmini olumsuz etkilediğine dikkat çeken Alp, "Bu konuda sayın valimizle durum tespiti yaparak, turizm sektörünün sorunlarını kendilerine aktardık. Kendilerinden, konunun hükümet düzeyinde ele alınması için de ricada bulunduk. 

Bulunduğumuz coğrafyada yaşanan...