06 / 05 / 2024

Saf finansal rapor

Saf finansal rapor

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı finansal raporlarını yayımlanma süreleri hakkında bilgilendirme yayınladı. İşte Saf GYO'nun Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama.

MHR GYO 2023 yılının ilk 9 ayında 891 milyon 495 bin 322 TL kar elde etti!

MHR GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) 30 Eylül tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı.

Fuzul GYO 2023'ün ilk 6 ayında 15.9 milyon TL hasılat elde etti!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. 

Ziraat GYO 2023 yılının ilk 6 ayında 1.3 milyon TL hasılat elde etti!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. 

Alarko GYO 2023'ün ilk yarısında 63.2 milyon TL hasılat elde etti!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. 

Özderici GYO yılın ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin hasılatı ile toplam varlığı ne kadar oldu?

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin hasılatı ve toplam varlığı ne kadar oldu?

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, 2022'nin ilk 9 ayında 2.7 milyar TL hasılat elde etti!

Vakıf GYO 30 Eylül 2022 tarihinde sona eren faaliyet dönemine ait finansal rapor, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayımladı. İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar kira geliri elde etti? 

Ziraat GYO tarafından 2022'nin ilk 3 ayına ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal rapor yayınlandı. Peki Ziraat GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar kira geliri elde etti? İşte o veriler...

Saf finansal rapor Haberi

Saf finansal rapor

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı finansal raporlarını yayımlanma süreleri hakkında bilgilendirme yayınladı. 


Açıklama:


Şirketimizin "Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş." unvanlı işletmeci şirkete %100 oranında iştirak etmesi sebebiyle konsolide finansal tablo hazırlama yükümlülüğü bulunmaktadır. Diğer yandan Şirketimizin 2016 yılı faaliyet döneminde, bağımsız denetimi zorunlu olan 6. ay ve 12. ay finansal tablolarına ek olarak 3. ay ve 9. ay finansal tablolarının da bağımsız denetime tabi tutulmasına karar verilmiştir.


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Ara dönem finansal raporların kamuya açıklanması" başlıklı 11. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendi uyarınca konsolide finansal tablo hazırlama yükümlülüğünün bulunduğu durumlarda, mali tabloların ilgili ara dönemin bitimini izleyen 40 gün içinde kamuya açıklanması gerekmektedir. Aynı maddenin 2. fıkrasında ise ara dönem finansal tabloların...