27 / 05 / 2024

Saf GYO Seçim

Saf GYO Seçim

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), görev taksimi ve şirketin temsil ve ilzamı açıklaması yaptı

Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı.

Akiş GYO ve Saf GYO birleşme görüşmeleri başladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, SAF GYO ile birleşme çalışmalarına ilişkin Hukuk Bürosu ve Denetim Şirketi seçimleri hakkında özel durum açıklaması yayınladı!

Saf GYO Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamda Saf GYO Görev Taksimi ve Şirketin Temsil ve İlzamı ile Yönetim Kurulu İç Yönergesini yayınladı.

Saf GYO, Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi ile anlaştı!

Saf GYO Oracle EBS Entegrasyonu, E- Fatura ve E- Defter Lisans Kurulum ve Devreye Alma hizmetleri işinin yapılması kapsamında Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi ile 25 bin USD+KDV karşılığında hizmet sözleşmesi imzalayacak.

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi seçim sonrasına kaldı!

Güngören Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca hayata geçirilmesi planlanan Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi bölgedeki kentsel dönüşüm derneğinin itirazları sebebiyle seçim sonrasına kaldı.

Recep Şeker seçim beyannamesinde TOKİ'ye yer verdi!

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, 8 köyü ziyaret ederek köylerin taleplerini dinledi.

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde TOKİ'ye yer verdi!

AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz ve AK Parti Aydın milletvekili adayı Hakan Çağlar Erürker ile AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında STK’lara ziyaretlerini sürdürüyor.

Çankaya'da muhtarlık binası seçim bürosuna çevrildi!

Çankaya Belediyesi'nin kamu kaynakları ile inşa ettiği 100. Yıl İşçi Blokları Mahallesi Muhtarlığı binası CHP Seçim İrtibat Bürosu'na çevrildi

Nesrin Ulema seçim beyannamesinde kentsel dönüşüme yer verdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin 1 Kasım seçim beyannamesinde toplumun her kesimini kapsayan vaatlerin yer aldığını söyledi.

Saadet Partisi Seçim Beyannamesi'nde imara yer verdi!

Saadet Partisi 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri Seçim Beyannamesi'ni yayınladı. Seçim beyannamesinde "Şehir imar planları yapılırken 1. derece tarım alanları kesinlikle imara açılmayacaktır" deniliyor. İşte Saadet Partisi 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri Seçim B

AK Parti seçim beyannamesinde TOKİ konutlarına yer verdi!

Türkiye'de 1 Kasım seçimleri öncesi seçim beyannamelerinde, asgari ücret ve emekli aylıklarına zam yine öne çıkan başlıklar olurken, partilerin özellikle genç seçmenlere yönelmesi dikkati çekti.

İnşaat sektöründe beklentiler seçim sonrasına kaldı!

Siyası belirsizliğin yarattığı olumsuz hava ve kurlardaki artış inşaatta beklentileri seçim sonrasına erteletiyor. AYİD Başkanı Mehmet Sadıkoğlu, kur artışının satışlarda yarattığı duraklamanın çözümü için KDV indirimi öneriyor.

Saf GYO Seçim Haberi

Saf GYO Seçim

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;


"SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır:


1- Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na AVNİ ÇELİK 'in seçilmesine,


2- Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne RAİF ALİ DİNÇKÖK'ün seçilmesine,


3- Aşağıdaki komite ve görevlerden;


a) Yönetim Kurulu Danışmanlıkları'na: 

MAHMUT SEFA ÇELİK,

İHSAN GÖKŞİN DURUSOY,

MAHMUT KAYACIK,

MERAL MİRYAM MOLİNAS'ın atanmasına,


b) Sermaye Piyasası Kurulu'nun yayımlamış olduğu "Kurumsal Yönetim İlkeleri" ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:X No.:22 sayılı tebliğin 25.Maddesinin 1.Fıkrası uyarınca oluşturulan Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığına YALÇIN ÖNER,'in, denetimden sorumla komite üyeliğine ise EKREM PAKDEMİRLİ,'nin atanmasına,


c) Sermaye Piyasası Kurulu'nun yayımlamış olduğu "Kurumsal Yönetim İlkeleri" kapsamında kurulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyesi EKREM PAKDEMİRLİ'nin, komite üyeliklerine ise, bağımsız yönetim kurulu üyesi YALÇIN ÖNER ile...