15 / 05 / 2024

Şafak Bozkurt

Şafak Bozkurt

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Dursun, Ufuk Bozkurt, Faruk Ateş, Şafak Bozkurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

ODMD Başkanı Bozkurt açıkladı! “Birçok markada araç kalmadı!”

Ali Haydar Bozkurt, beklentilerinin bu yıl 2022’dekine yakın miktarda araç bulunması olduğunu açıkladı.

Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerleri Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hayata geçirilen konut ve iş yeri anahtarlarının Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

Şafak Bozkurt Haberi

Şafak Bozkurt

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Dursun, Ufuk Bozkurt, Faruk Ateş, Şafak Bozkurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü doğa sporları ,bungee, jumping(ayağa bağlanan elastik iple atlama) dahil her türlü sıra dışı sporlar ve diğer sportif faaliyetlerle ilgili organizasyonların düzenlenmesi,her türlü turizm,organizasyon,gösteri ve şenliklerin düzenlenmesi ve organize edilmesi,bu konularda her türlü mühendislik,projelendirme,danışmanlık ve eğitim hizmetinin sunulması ve bu maksatlara uygun her türlü emtia,ekipman,araç,gereç,aksesuar,malzeme,mamul,yarı mamul, ham madde  tasarımı,imalatı,ithalatı,ihracatı,pazarlaması,kirala nması ve ticaretinin yapılması.   b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yüksek bina,yapı,inşaat,proje ve sınai yapı,bina ve alanlarda(fabrika,sanayi tesisleri de dahil olmak üzere),barajlar ve rüzgar türbinleri...