05 / 05 / 2024

safari heyecanı

safari heyecanı

Evliliklerin yoğunlaştığı ilkbahar-yaz döneminde yeni evli çiftlerin en büyük telaşlarından biri de balayı şüphesiz. İşte onlara farklı seçenekler sunmak için özel balayı rotaları

Deprem bölgesindeki 11 il için kura heyecanı başladı! 30 bin 697 konut sahibini buluyor!

Deprem bölgesindeki 11 şehirde kura heyecanı başladı. Merakla beklenen kura çekilişleriyle 30 bin 697 konut sahibini bulacak. 

Hepsiburada'da karne heyecanı başladı: Karne hediyelerinde büyük fırsatı aman kaçırmayın! 

Hepsiburada'da karne heyecanı resmen başladı. Çocuklarını hoşlarına gidecek bir armağan ile mutlu etmek isteyen ebeveynlere büyük fırsat. İşte Hepsiburada 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

EYT'lilerin promosyon heyecanı! İşte promosyon miktarları!

EYT vatandaşları promosyon heyecanı sardı. EYT promosyon müjdesi üzerine Mart ayında başlangıç maaşını alacak olan her EYT emeklisi bu konuyu araştırıyor. İşte detaylar!

Konutta atılan adımlar hazır beton sektöründe heyecan yarattı!

İlk Evim İlk İşyerim, Yeni Evim Konut Finansman Programı gibi uygulamalar hazır beton sektöründe de heyecan yarattı. İşte detaylar...

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Bir ilde daha petrol heyecanı! İlk hamle geldi

Gaziantep'te heyecan yaratan karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Eande Petroleum Ham Petrol ve Doğal Gaz Arama Üretim Ltd Şti'ye, Gaziantep il sınırları içinde kalan bir saha için petrol arama ruhsatı çıktı.

Heyecanı tavan yaptıran açıklama! Yerli arabanın yollarda cirit atacağı tarih çok yakın

Türkiye'nin otomobiliyle ilgili heyecan veren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank, yerli aracın yıl sonundan önce piyasada olacağını söyledi. Bu tarih kulislerde aralık olarak dillendiriyor.

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Hakan Bilir tarafından kuruldu.

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari icralık oldu!

İstanbul Levent'teki Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari hakkında ödemeleri aksattığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.

Bartın TOKİ konutlarında kura çekilişi heyecanı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bartın´ın Ulus ilçesi´nde de kura çekilişi heyecanı yaşattı. TOKİ, hak sahiplerini belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği kura çekilişlerine devam ediyor. 

Kiler GYO, Mehrdad Safari'den parasını alamadı, icra takibi başlattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 47 rezidansı 90 milyon 594 bin USD+KDV bedel ile İranlı iş adamı Mehrdad Safari'ye satmıştı. Ancak Mehrdad Safari paranın bir kısmını ödeyemedi. Kiler GYO da bunun üzerine icra takibi başlattı...

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

safari heyecanı Haberi

safari heyecanı

Artık evlenen çiftlerin hemen hemen hepsi mutlaka balayına çıkıyor. Herkesin zevkine ve kesesine uygun farklı rotalar var. Balayınızın unutulmaz hatıralarla dolu ve bir rüyada gibi geçmesini istiyorsanız, biraz uzaklaşıp dünyanın farklı noktalarına gidebilirsiniz. Seyahat etmek isteyenlere bini aşkın havayolunun milyonlarca rotası için ucuz uçak bileti alternatiflerini sunan Skyscanner, aynı zamanda sık sık derlediği tatil rotaları ile de kullanıcılarına yol gösteriyor. Skyscanner, evliliklerin yoğunlaştığı ilkbahar-yaz döneminde yeni evli çiftlerin klasik bir balayı yerine daha heyacanlı, farklı ve çekici bir balayı yaşayabilecekleri totaları derledi.


Güney Afrika'da safari heyecanı


Devir değişti, bütün yıl çalışanlar için balayı sadece kısa bir tatil değil, bütün yılın yorgunluğunu atmak ve yeni deneyimler yaşamak için de önemli bir fırsat. Yaşlı kıta Afrika ise balayı çiftlerine unutulmaz günler yaşatacak başlıca...