28 / 04 / 2024

Safe Defrost fonksiyonu

Safe Defrost fonksiyonu

Üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ’in yeni buzdolapları Multi Temperature Zone (Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece) bölmesi ihtiyaca göre derin dondurucu ve ya soğutucu olarak kullanılabiliyor...

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Beko CM 10120 çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL'lik indirim fırsatı! 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Bebek+ programıyla öne çıkan Beko CM 10120, çamaşırları alerjen etkilerden arındırmayı başarıyor. Hızlı yıkama fonksiyonu ile yıkama süresini yarı yarıya kısaltıyor. Peki, Beko CM 10120 çamaşır makinesi kaç TL oldu? İşte detaylar..

Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi ne kadar, özellikleri ne? 16 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Paslanmaz çelik iç gövde ve 14 kişilik kapasiteye sahip 4 programlı Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi, hijyen ve parlaklık fonksiyonu ile öne çıkıyor. Peki, Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Bosch WAV28KH0TR B Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi kaç TL! Teknik özellikleri neler?

10 yıl motor garantili Bosch çamaşır makinesi, i-DOS otomatik dozajlama sistemi, 4D Yıkama fonksiyonu ve Home Connect teknolojisi ile çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Mini Fırın, geniş iç hacmi ve 7 farklı pişirme fonksiyonu ile ısıtma ve pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Vestel KM 10701 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi, 10 kg kapasitesi, Aktif İyon Teknolojisi ve 15 farklı kurutma fonksiyonu ile ısı pompalı bir şekilde kıyafetlerin kurumasını sağlar. 

Hoover HFDN 1L360OW-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır?

Hoover Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, geniş iç hacmi ve 5 farklı yıkama fonksiyonu ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Vestel CMI 106221 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 11 bin 799 TL! Teknik özellikleri neler? 

10 yıl motor garantili Vestel Çamaşır Makinesi, sahip olduğu Buhar Fonksiyonu ve Dengesiz Yük Kontrol Sistemi sayesinde çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo bulaşık makinesi, Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ve Hijyen Ekstra fonksiyonu ile 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Siemens TE655203RW 1500 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox 20 bin 180 TL! En uygun fiyata nereden alınır?

Siemens Çok Amaçlı Kahve Makinesi çeşitli fonksiyonu sayesinde aynı anda iki içecek hazırlayabiliyor. Aynı zamanda cihazın tam otomatik buharlı temizlik sistemi dikkat çekiyor. 

Safe Defrost fonksiyonu Haberi

Safe Defrost fonksiyonu


Üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint’in yeni buzdolapları Multi Temperature Zone (Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece) bölmesi ihtiyaca göre derin dondurucu veya soğutucu olarak kullanılabiliyor. Yeni Hotpoint buzdolaplarındaki Hyper Freeze Fonksiyonu sayesinde yiyecekleri vitamin ve besin değerlerini kaybetmeden yüzde 50 daha hızlı donduruyor. Safe Defrost Fonksiyonu sayesinde ise ısıyı 2 derece sabit tutarak yiyeceklerin güvenli bir şekilde çözülmesini sağlıyor.


İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan yeni Hotpoint buzdolabının +8 dereceden -18 dereceye kadar sıcaklığı ayarlanabilen çekmecesi (Multi Temperature Zone) ihtiyaca göre derin dondurucu veya soğutucu olarak kullanılabiliyor. Yeni Hotpoint buzdolabı Hyper Freeze özelliği sayesinde yiyecekleri yüzde 50 daha hızlı donduruyor. Jet hızıyla dondurulan yiyecekler böylece tatlarını ve besin değerlerini kaybetmiyor. Hotpoint buzdolabının sahip olduğu Safe Defrost fonksiyonu ise çekmece içindeki ısıyı 2 derecede...