03 / 05 / 2024

Vestel KM 10701 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel KM 10701 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi, 10 kg kapasitesi, Aktif İyon Teknolojisi ve 15 farklı kurutma fonksiyonu ile ısı pompalı bir şekilde kıyafetlerin kurumasını sağlar. 



Vestel kurutma makinesi geniş iç hacmi, 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde daha fazla çamaşırı ısı pompası yoluyla kurutur. Kurutma işlemi gerçekleşirken çamaşırlar haliyle kırışır. Ancak Vestel kurutma makinesinde bulunan Aktif İyon Teknolojisi, çamaşırların daha az kırışık bir şekilde çıkmasını sağlar.

 Vestel KM 10701 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler?

Kırışıklık azaltan özelliği ile ütüleme kolalığı sağlanmış olur. Vestel çamaşır kurutma makinesi gelişmiş teknolojisi ile çevreci makine olarak bilinir. Kurutma makinelerinde kullanılan gazın çevreye daha az zarar veren gazdan olmasını sağlayan cihaz yeni nesil R290 gazını kullanır. Gaz değeri diğer kurutma makinelerine  göre düşük olduğu için çevreye daha az zarar verir. 

Vestel, kurutma makinesinde yer alan çift filtre tasarımı, çamaşırlarınızın çok daha temiz ve hijyenik bir şekilde kurumasına yardımcı oluyor. Çift katmanlı filtre kullanılan cihaz ergonomik tasarımı ile etkili bir temizlik performansı ortaya koyuyor. Özel karıştırıcı tasarıma sahip Vestel çamaşır kurutma makinesi yumuşak geçişli özel tasarımı ve hacimli formu sayesinde kat izi yapmadan çamaşırların öne doğru itilerek dönmesine yardımcı olur. Böylece çamaşırlar önde bulunan nem sensörüne doğru katlanmadan ulaşır ve özenli bir kurutma işlemi gerçekleşmiş olur. 

Peki Vestel kurutma makinesinde bulunan havalandırma fonksiyonu nasıl bir işlev görüyor?


Geri Dön