06 / 05 / 2024

şaffaflık projeleri

şaffaflık projeleri

Şeffaflık ve imarda yeni paket yolda. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan. yapısal reformlarda gaza basacaklarını açıkladı. Babacan "Rayları döşedik. İstikamet belli. Reform treninin bu istikametten gitmesi gerek.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Aralık 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Aralık ayında satışa sunulacak olan konut projeleri lansman dönemine özel olarak başlatılan kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2021'de satışa çıkacak o konut projeleri...

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Aralık 2020'de satışa çıkacak konut projeleri!

2020 yılının Aralık ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2020'de satışa çıkacak o projeler...

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

şaffaflık projeleri Haberi

şaffaflık projeleri

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan yapısal reformlarda gaza basacaklarını açıkladı. Babacan "Rayları döşedik. İstikamet belli. Reform treninin bu istikametten gitmesi gerek. 2018-2019'da artık Türkiye ekonomisinin değişmiş, büyümesinin kalitesi değişmiş bir ülke haline gelir" dedi. Buna göre; sosyal destek politikalarıyla vatandaşların buluşması için ayrı bir mekanizma oluşturulacak, bankaların yurtdışından uzun vadeli borçlanmalarını cazip hale getirecek bir takım düzenlemeler yapılacak, ayrıca geçen yıl yapılan bazı düzenlemelerle KOBİ kredilerine yapılan pozitif ayrımcılığın bir benzeri "sanayi' kredileri için gelecek" dedi. 


Yüzde 80-90't hazır 


"Şeffaflık konusu Türkiye için önemli" diyen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2002'den beri şeffaflık konusunda pek çok çalışma yaptıklarını belirtti. Babacan. "Şeffaflık konusunda yiizde 80-90'ını tamamladığımız bir paketimiz hazır. İmar uygulamaları ile de son bir hazırlığımız daha var. İmar uygulamalarının daha şeffaf olunması, fırsatlara...