30 / 04 / 2024

Saffet Çebi kim

Saffet Çebi kim

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Saffet Çebi kimdir? 

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Makyol İnşaat'ın acı günü! Mahmut Mustafaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin arkadaşı Mahmut Mustafaoğlu vefat etti. Makyol İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Çebi Natura Green Office!

Çebi Yapı tarafından inşa edilen Çebi Natura Green Office projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projenin satışları devam ediyor.

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Beylikdüzü Çebi Natura'da yüzde 1 KDV avantajı!

Çebi Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Çebinatura'da elektrik enerjisinden yüzde 38, su kullanımından ise yüzde 42 tasarruf sağlanıyor. Projede lansman fiyatları ve yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor...

Enerji tasarruflu ofis: Çebi Natura

Çebi Yapı tarafından Beylikdüzü'nde Home Office konseptine uygun olarak tasarlanan Çebi Natura'da elektrik enerjisinden yüzde 38, su kullanımından ise yüzde42 tasarruf sağlanıyor. Proje teslime hazır.

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Saffet Çebi kim Haberi

Saffet Çebi kim

Saffet Çebi kimdir?

1938'de Trabzon Araklı’da dünyaya gelen Saffet Çebi ilköğretim tahsili sonrasında iş hayatına atıldı.

Saffet Çebi, iş dünyasına nakliyecilik ile adım attı. 1959’da memleketinden İstanbul’a taşınarak karayolları tnşaatlarında nakliye taahhütleri yaptı. 

Saffet Çebi, 1965’te Makyol İnşaat’ı kurdu. 1980’e kadar yol yapım taahhüt çalışmaları yapan Çebi, 1996 yılında ise turizm sektöründe faaliyetlerine devam etti. 

Bugüne kadar otoyol yapımları, havaalanları gibi büyük inşaat projelerinde çalışmalar gerçekleştiren Saffet Çebi Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı’dır.

Ticari Gayrimenkul, ağır inşaat-altyapı (metro, otoyol, havalimanı, baraj, köprü, tünel), konut geliştirme ve Turizm yatırımları alanlarında hizmet veriyor. 

Özellikle 2018 yılı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın oy kullanmak için gittiği ve Saffet Çebi’nin kendi ismini taşıyan okul ile gündeme geldi..

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sabriye Çebi hayatını kaybetti!