27 / 04 / 2024

Safra Group The Gherkin

Safra Group The Gherkin

İngiltere’nin başkenti Londra’nın simge binaları arasında bulunan ve salatalık şeklinde mimariye sahip olan The Gherkin’i, Brezilyalı Safra Group satın aldı. Brezilyalı milyarder Joseph Safra’ya ait olan şirket, bina için 1 milyar 150 milyon dolar ödedi.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

The 34 Halkalı'da 410 bin TL'ye! Yeni proje!

Altal Group tarafından İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen The 34 Halkalı projesinde fiyatlar 410 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması öngörülüyor. 

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

The Abraaj Group'tan Türkiye'ye 526 milyon dolarlık fon!

Uluslararası şirketlerin yaptığı “Türkiye güveniyoruz. Yatırımlara devam edeceğiz” mesajları yeni yatırımlarla büyüyor. Yatırım şirketi The Abraaj Group 500 milyon dolarlık hedefini geçerek ‘Abraaj Türkiye Fonu' 526 milyon dolarla kapattı.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

YDA Group Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

YDA Group, Sign of the City Awards 2015’te 3 ödül birden aldı!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Safra Group The Gherkin Haberi

Safra Group The Gherkin

Thames Nehri’ne yakın 30 St. Mary Axe adresinde bulunan bina, Temmuz ayında 650 milyon Sterlin (1 milyar dolar) fiyatla satışa çıkarılmıştı. Safra Group yaptığı açıklamada, “30 St. Mary Axe adresindeki satın alma büyük şehirlerdeki en iyi lokasayonlara sahip gerçekten özel binalara yatırım stratejimizle uyumlu. 10 yıllık geçmişi olsa da bu bina Londra’da bir simge. Müthiş değerlenme potansiyeline sahip” dedi.

Ofis binası olan The Gherkin, 180 metre uzunluğa sahip. Londra’nın finans bölgesinde göğe doğru yükselen camdan bir kornişona benziyor. Binada aralarında ‘Harry Potter ve Melez Prens’in de bulunduğu pek çok film çekildi.


Milliyet Ekonomi...