26 / 07 / 2024

Safranbolu Yazıköy yol çalışması

Safranbolu Yazıköy yol çalışması

Safranbolu Belediyesi ve İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol ile derhal asfaltlama çalışmalarına başlanılan Yazıköy yolu Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede tamamlandı.

1952 yılında Kadıköy, Beşiktaş ve Üsküdar yolları ihaleye çıkmış!

1952 yılında, belediye İstanbul'da yeni yol projeleri kapsamında Kadıköy, Beşiktaş ve Üsküdar yollarını ihaleye çıkmış.

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

İBB'den yaz önlemleri: Kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyecek!

İstanbul Valiliği, vatandaşların sağlıklı ve güvenli şartlarda yüzme ihtiyaçlarının sağlanması için alınan önlemler kapsamında kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyeceğini belirtti...

Neslihan Kozanoğlu'nun Çatalca Cumhuriyet Köyü'ndeki lüks çiftliği!

Neslihan Kozanoğlu,  pandemi sonucunda yasakların yükseldiği günlerini Çatalca Cumhuriyet Köyü'nde kendi çiftliğinde geçirdi. Kozanoğlu, yaz aylarında ise çiftliğini özel organizasyonlar için de kiralıyor. 

Safranbolu'da 100 yıllık tarihi konak çöktü!

Karabük Safranbolu'da 100 yıllık bir tarihi konakta yangın çıktı. Konak, yangın soğutma çalışmalarından sonra çöktü...

Safranbolu Yazıköy yol çalışması Haberi

Safranbolu Yazıköy yol çalışması

Safranbolu Belediyesi ve İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol ile derhal asfaltlama çalışmalarına başlanılan Yazıköy yolu Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede tamamlandı. 


Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Yazıköy yolunun 2 şerit halinde 12 km olarak ve ekiplerin gece gündüz çalışarak tamamlandığını kaydetti. Akoy, " Asfaltı Safranbolu'muzda olduğu gibi Yazıköy yolunda da kendi tesislerimizde kendi iş makinelerimiz ile seriyoruz. İl özel İdaremiz ile bir protokol imzalamış idik.


Bu protokol çerçevesinde asfalt çalışmalarını biz yaparken, malzemeyi onlar tedarik ettiler. Ben bu hususta emek veren çaba harcayan başta İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, Sayın Valimize ve Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Yazıköy yolu artık Safranbolu'nun ana arterlerinden birisidir. Çünkü buradan hareketle başlayan TOKİ yolu, Safran AVM'ye giden...