05 / 05 / 2024

Safter Kurtulan

Safter Kurtulan

UFK İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safter Kurtulan, Ufuk Kurtalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Güngören, Merkez Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

TOKİ yangından kurtulan yaşlı çiftin evini tamamladı!

Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangında evlerini kaybeden yaşlı çift için TOKİ tarafından yangına dayanıklı ev inşa edildi. 

Azerbaycan işgalden kurtulan bölgeleri yeniden imar edecek! 

Azerbaycan, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan topraklarda modern şehircilik ilkelerini temel alarak yeniden imar edecek. 

Çalan telefon sayesinde yıkılan binadan son anda kurtuldular!

İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndaki diş kliniğinden son anda kurtulan Olcay Maşa, kendilerinden 2 saniye önce depremi hisseden kardeşlerinden aldıkları telefonla kaçmaya başladıklarını belirtti.   

Çardak OSB’de 98 parselin 92’si satıldı!

Türkiye’nin ilk özel organize sanayi bölgeleri arasında yer alan Çardak 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti. OSB, son yıllarda gerçekleşen çalışmalarla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Atıl kalmaktan kurtulan bölgede 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti.

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Kur baskısından kurtulan kiracının maliyet hesabı yapması kolaylaştı!

Cumhurbaşkanlığı tebliğiyle kira sözleşmeleri TL cinsinden yapılmaya başlandı. Kur baskısından kurtulan kiracının maliyet hesabı yapması kolaylaştı. Uzmanlar, yabancı yatırımcının Türkiye’ye ilgisinin arttığım söylüyor... 

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek!

Gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu, modern binaları ile Ankara’nın Manhattan’ı olarak bilinen Eskişehir Yolu gibi başkentin cazibe merkezine dönüşecek.

Avva İran'da 10 mağaza açacak!

Ambargolardan kurtulan İran Türk yatırımcıların hedefi oldu. Türk tekstil markalarından Avva da yatırıma soyundu. Avva’nın patronu Volkan Atik “İlk etapta 10 mağaza ile gireceğimiz İran’da hızlı büyüme hedefliyoruz” dedi.

Kepez'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez'de, 2B sorunundan kurtulan mahalleler, yıllardır özlemini çektikleri kamu yatırımlarını almaya başladı. Başkan Hakan Tütüncü, "Yaklaşık 40 bine yakın kişinin yaşadığı bir bölgenin mülkiyet problemi çözüldü" dedi

Konut alıcıları tipoloji enflasyonundan kurtulmak istiyor!

Son yıllarda birbiri ardına yükselen konut projelerinde aynı plan tipleri sıklıkla görülüyor. Konut sektörünün önde gelen firmaları yeni dönemde tipoloji enflasyonundan kurtulan konutlara farklılık katan projelerin daha fazla öne çıkacağını belirtiyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Hükümet Konağı 2016'da tamam!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni hükümet konağının 2016 yılının son aylarında tamamlanacağını söyledi.

Safter Kurtulan Haberi

Safter Kurtulan
UFK İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safter Kurtulan, Ufuk Kurtalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


UFK İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...