05 / 05 / 2024

sagır oda

sagır oda

İnşaatı süren ve “ Beyaz Saray ” olarak adlandırılan yeni Başbakanlık binasında, yasa dışı dinlemelere karşı özel önlemler alınacak, “ sağır oda ” inşa edilecek...

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Bodrum Altaş Otel oda sayısını artırıyor! 1 milyon 175 bin liraya mal edilecek! 

Erdem Mühendislik tarafından, 40 oda, 80 yatak inşa edilerek faaliyetine başlanılan Altaş Otel San ve Tic. A.Ş oda sayısını artırıyor. 

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı!

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı oldu. KPMG’nin hazırladığı ‘Pulse of Fintech’ raporuna göre,

Sagır Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sagır Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Cafer    Sağır tarafından kuruldu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz ve Diyarbakır oda başkanları, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Kırşehir'de oda başkanlarından 'Kira Kontratlarında TL' çağrısı!

Kırşehir'de oda başkanları, iş yeri kira kontratlarının döviz yerine Türk lirası ile yapılması çağrısı yaptı.

sagır oda Haberi

sagır oda

İnşaatı süren ve “Beyaz Saray” olarak adlandırılan yeni Başbakanlık binasında, yasa dışı dinlemelere karşı özel önlemler alınacak, “sağır oda” oluşturulacak.


Yeni Başbakanlık binasının inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Beyaz Saray, Birleşmiş Milletler binası, Almanya, Fransa ve son olarak Dubai’de güvenlikli binaları, Türkiye’de ise TÜPRAŞ, Sabancı, Aliağa, Vestel fabrikalarındaki güvenlik sistemlerini inceleyen yetkililer, üst düzey güvenlik sistemi oluşturdu.


UYUYAN BÖCEKLER


Başbakan makam katına konuşlandırılan elektrik kaynağı ve priz olmayan “sağır oda ”,her türlü dinlemeci hazına karşı korunaklı olacak. Özel konular bu odada konuşulacak, uydudan dinlemelere karşı duvarları da yalıtılan sağır odada sesler hiç bir şekil de dışarı taşınamayacak. Hiç bir enerji kaynağına ihtiyaç duymayan ve istenildiği an aktif hale getirilen dinleme cihazlarının (böceklerin) binaya yerleştirilmemesi için harç ve kum da taranıyor.


Hasan BOZKURT/ Habertürk...