30 / 04 / 2024

Sağırlar Grup adres

Sağırlar Grup adres

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Sağır ve Yavuz Sağır tarafından kuruldu.

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Taşğın, Muhammet Taşğın ve Ramadan Uçar tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İhlas Yavuz tarafından kuruldu. 

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Sağır ve Yavuz Sağır tarafından kuruldu.

Tosyalı Holding'ten Kilis’e yeni eğitim kampüsü!

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sınavu tarafından kuruldu.

Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek!

2002 Yılında Güneşli'deki ilk yatırımı yaparak sağlık sektörüne giriş yapan Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek.

Sağırlar Grup adres Haberi

Sağırlar Grup adres

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Sağır ve Yavuz Sağır tarafından kuruldu.

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardir. a.inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve ozel inşaatlar yapmak, b.Resmi ve ozel kamu kurum ve kuruluşlarin inşaat işleri tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler bentler, barajlar, lojmanlar, idare binalara gibi yapilar, remi kurum ve hizmet binalara, beton, asfalt karayolu, liman binalara, iş hanlari, ticari yapilar, atolyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut kooperatif meskenleri, kara ve demir yollari, hava meydanlari, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar çarşı, magaza, Pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser,saglik...