05 / 05 / 2024

Sağlam Hafriyat İnşaat adres

Sağlam Hafriyat İnşaat adres

Sağlam Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Yorulmazsoy tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Sağlamlar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamlar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sağlam Ve Şerif Sağlam tarafından kuruldu.

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Paksoy, Memet Yılmaz ve Muammer Paksoy tarafından kuruldu.

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

SMC Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMC Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Volkan Bulut tarafından kuruldu.

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Emrah İstanbullu tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Belge tarafından kuruldu.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aksoy tarafından kuruldu.

Sağlam Hafriyat İnşaat adres Haberi

Sağlam Hafriyat İnşaat adres

Sağlam Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Yorulmazsoy tarafından kuruldu. 


Sağlam Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

a)Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir.Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmive özel kuruluşlar ile şahıslara karşı her nevi...