05 / 05 / 2024

Sağlamiş İnşaat Kimin

Sağlamiş İnşaat Kimin

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Koç ve Mustafa Öztaş imzasıyla kuruldu.

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

'İnşaat Demiri İzleme Sistemi' geliyor: Darphane inşaat demiri takip sistemi kuracak!

Darphane'nin inşaat demirinin üretimi veya ithalatından inşaatta kullanım ve laboratuvar deneyleri dâhil geçen tüm aşamalarda izlenmesini sağlayacak İnşaat Demiri İzleme Sistemi'ni (İDİS) kurmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...

Otomobil almayı düşünenler dikkat! 2023'ü beklerseniz 106 bin lira avantaj sağlarsınız!

Otomobilin yatırım aracı haline gelmesiyle KOBİ'ler başta olmak üzere şirketlerin otomobil alımları arttı. SMM Serdar Karakuş, otomobil satın almayı düşünenlere önemli bir uyarıda bulunda. Otomobil alımını 2022 sonunda değil de 2023 yılında yaparsanız avantaj sağlayacaksınız. İşte sebebi...

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere 4 milyon liraya yakın ceza kesildi!

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere yönelik denetimler sıklaştı. Ruhsatsız biyosidal ürünleri piyasa sürenlere 3 milyon 680 bin lira idari para cezası kesildi…

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya    Ayaz tarafından kuruldu.

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Sağlamerler İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Kimya Temizlik Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamerler İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Kimya Temizlik Ve Gıda Limited Şirketi Ataşehir’de  465 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Iprak tarafından kuruldu.

Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da gerçekleşti. 

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedel ile Ahmet Kürşat Arısoy tarafından kuruldu.

Sağlamiş İnşaat Kimin Haberi

Sağlamiş İnşaat Kimin


Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Koç ve Mustafa Öztaş imzasıyla kuruldu. 


Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Hertürlü tesis, bina ve arazinin kara, deniz ve havadan güvenlik ağ sistemini kurmak, montaj yapmak ve demontaj yapmak. 2.  Güvenlik ve korumaya ilişkin tüm iş güvenliği ekipmanları ile mekanik cihazlar ve güvenlik ağları üretimi, alımı satımı, dağıtımı, pazarlamasını, kurulumunu, bakımını, servisini, ithalatını ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 3. Her türlü güvenlik sistemleri ve yedek parça ile aksesuarlarının üretimi, alımı satımı, dağıtımı, pazarlamasını, ithalatını ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 4. İş ve işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili mekanik elektrikli ev aletleri ile...