07 / 07 / 2024

sağlık kooperatifi kurulacak

sağlık kooperatifi kurulacak

Doktor, hemşire, sağlık personeli ile vatandaşlar birleşip sağlık kooperatifini kuracak...

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Sağlık vadisi kurulacak!

TBMM Genel Kurulu'nda onaylanan Kalkınma Planı’yla 12 sektörde 20 dev adım atılacak. Çukurova’ya dev petrokimya tesisi kurulacak, Sağlık Vadisi hayata geçirilecek...

En büyük sağlık vadisi Sancaktepe’ye kurulacak!

İstanbul ve Ankara’da kurulması planlanan Sağlık Vadisi hakkında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu konuda bin dönümü geçebilecek bir alandan bahsettiklerini dile getirdi.

Başkent'e Sağlık Vadisi kurulacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başkent'te sağlıkta ilaç, malzeme ve tıbbi cihaz konusunda Ar-Ge ve üretim çalışmalarının yapılabileceği bir "Sağlık Vadisi" kurulacağını söyledi.

Pendik'e Sağlık Teknokenti kurulacak!

Bakanlar Kurulu, Pendik'te yaklaşık 55,7 dönümlük araziye Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Teknokenti kurulması için onay verdi.

Somali, Sudan ve Filipinler'de Sağlık Hizmetleri MYO kurulacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Somali, Sudan ve Filipinler'de Sağlık Hizmetleri MYO kurulacak..

Trabzon'da sağlık külliyesi kurulacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Trabzon’da referandum öncesi mesajlar verdi. Akdağ "Trabzon'da 350 bin metre kare kapalı alan olan bir külliye yapacağız. Ve orada yok yok olacak "dedi.

Pendik'e sağlık teknokenti kurulacak!

Pendik’e sağlık yazılımları, aşı çalışmaları, ilaç üretimi, sağlık danışmanlık hizmetleri ve biyo-medikal mühendislik hizmetleri kapsamında ürün ve materyal geliştirme çalışmalarının yapılacağı “Sağlık Teknokent” kurulacak.

Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Akdağ, "Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi yapacağız. Buralarda birinci derecede Suriyeli doktorları, Suriyeli sağlık çalışanlarını istihdam edeceğiz." dedi.

Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Akdağ: "Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi yapacağız. Bunlar bizim aile sağlığı merkezlerimizin biraz daha farklı şekilleri. Buralarda birinci derecede Suriyeli doktorları, Suriyeli sağlık çalışanlarını istihdam edeceğiz" dedi.

İzmir Sağlık Serbest Bölgesi nerede kurulacak?

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 2013 yılında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sırasında projelendirerek gündeme getirdiği İzmir Sağlık Serbest Bölgesi projesinin yerel yöneticilerden destek görmediğini belirtti

Bayraklı'da dev sağlık kampüsü kurulacak!

İzmir Bayraklı'da sağlık kampüsü kuracaklarını anlatan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 'Bayraklı'daki hastanenin, ilçenin veya ilin değil Ege Bölgesi'nin hastanesi olmasını istiyoruz' dedi

sağlık kooperatifi kurulacak Haberi

sağlık kooperatifi kurulacak

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Kooperatifçilik sektörüne yeni bir tür olan sağlık kooperatifçiliğini daha kazandırdık" dedi. 

Bakan Yazıcı, "Sağlık hizmetleri kooperatifleri ile büyük sermaye gerektirmeyen sağlık hizmeti kuruluşlarının önü açılıyor. 

TIP MERKEZLERİ 

Bu tesisler tıp merkezleri ve özel poliklinikler olarak işleyecek ve vatandaşların sağlık hizmetlerine ulaşmasını kolaylaştıracak '' diye konuştu. Yazıcı, "Vatandaşlar da sağlık hizmeti aldıkları kooperatiflerin ortağı olabilecek, kendi sağlık kuruluşunda tedavi imkânı bulacaktır. Bakanlık olarak kooperatifçilik potansiyeli yüksek yeni alanlarda fikirleri olan girişimcilerimizi kooperatif işletme modeli ekseninde bir araya gelerek bu modelin sağlayacağı avantajlardan yararlanmaya davet ediyoruz"dedi 

KALİTELİ HİZMET 

Sağlık kooperatifleri 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu ve ilgili yönetmeliklerin hükümlerine uygun olarak etkin, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti sunulmasının sağlamak üzere tıp doktorları, hemşireler, diğer sağlık personeli ve diğer katılımcılar...