29 / 04 / 2024

sağlık tesisi yapımı

sağlık tesisi yapımı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, kamu-özel işbirliği modeliyle sağlık tesisi yaptırılması, yenilenmesi ve hizmet alımını düzenleyen yasa tasarısı kabul edildi...

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Sağlık Bakanlığı’ndan bir personel alımı daha! Çok sayıda alım yapılacak!

Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin araştırmalar sürerken bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile alım yapılacağı duyuruldu. Bakanlık, yaptığı duyuruda 39 müfettiş yardımcısı alacağını paylaştı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 kişilik sözleşmeli personel alımı yapıyor! Başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı 31 600 kişilik sözleşmeli personel alımı yapıyor! Alımlara ilişkin başvuru şartları merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek alımlar hakkında merak edilenler haberimizde...

4 üniversite peş peşe duyurdu! 1097 sağlık personeli alımı başladı! İşte şartlar!

Sağlık personeli olmak isteyenlere müjde. 4 üniversite de personel alımına dair peş peşe açıklama yaptı. İşte detaylar!

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

Hamilelik ve doğum özenli takip gerektiren bir süreç. Hamilelik sürecinden itibaren yapılan düzenli doktor kontrolü tahlil ve tetkiklerle hem anne hem de bebek için büyük önem taşıyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası hamilelik, doğum ve yenidoğan takibini kapsıyor mu?

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Dgkn İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dgkn İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kaya tarafından kuruldu.

Soykay İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Soykay İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

58 sağlık personeli ile memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler müjde! Resmen açıklandı

KPSS puan sıralaması göz önüne alınarak  farklı meslek dallarından olmak üzere 58 sağlık personeli ve memur alımı yapılacak. Memur olmak isteyenlere müjde. Resmen açıklandı. İşte ilanın ayrıntıları...

sağlık tesisi yapımı Haberi

sağlık tesisi yapımı

     Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları, kamu özel ortaklığıyla, Hazine'nin özel mülkiyetindeki taşınmazlar üzerinde sağlık tesisi yaptırabilecek ve bu tesisleri sabit yatırım dönemi hariç 30 yıla kadar kiralayabilecek. 

     Sağlık Bakanlığı'nca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. 

     Tasarıya göre, Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları, ön fizibilite raporu, temel standartlar ile ihale dokümanı ve sözleşme hükümleri çerçevesinde, Maliye Bakanlığı'nca yüklenici lehine bedelsiz olarak tesis edilecek bağımsız ve sürekli nitelikteki üst hakkı sözleşmesinde belirtilen şartlarla Hazine'nin özel mülkiyetindeki taşınmazlar üzerinde, sözleşmede belirlenecek bedel karşılığında tesis yaptırabilecek. 

     Tasarıda, önergeyle yapılan değişiklikle, hizmet alımı yoluyla gördürülecek...