01 / 05 / 2024

sağlık tesisi yatırımları

sağlık tesisi yatırımları

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık'' ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Sağlık Bakanlığı’ndan bir personel alımı daha! Çok sayıda alım yapılacak!

Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin araştırmalar sürerken bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile alım yapılacağı duyuruldu. Bakanlık, yaptığı duyuruda 39 müfettiş yardımcısı alacağını paylaştı.

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Sağlık Bakanı Koca detayları paylaştı! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Sağlık Bakanlığı personel alımlarını İşkur aracılığı ile yürüteceğini açıkladı. 85 bin personel alımının ilk etabı 42 bin 500 personelle başlayacak. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı detayları...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımları için heyecanlı bekleyiş başladı. Bakanlığa başvuruda bulunan binlerce kişi kura sonuçları ve nihai listenin açıklanmasını bekliyor. İşte tüm detaylar...

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

sağlık tesisi yatırımları Haberi

sağlık tesisi yatırımları

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden pandemi hastaneleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bakan Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık. Bugüne kadar 235 bin hastamıza hizmet vermiştir. Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var. Milletimizin hizmetindeyiz." 

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini...