30 / 04 / 2024

Sağlık ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Sempozyumu

Sağlık ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Sempozyumu

Daha az enerji tüketen hastaneler için düğmeye basan Sağlık Bakanlığının projesi kapsamında, aynı kaynaktan ısıtma, soğutma ve aydınlatma amacıyla yararlanılacak, kayıplar sıfıra indirilecek.

Maybiotek Sağlık Ve İleri Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maybiotek Sağlık Ve İleri Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile Kamile Yinanç tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Sağlık ve kongre turizmine ‘deprem’ darbesi! İstanbul otellerinde doluluk oranları yüzde 30 geriledi!

Kahramanmaraş deprem felaketlerinin ardından ülke genelinde yaşanan deprem korkusu turizm sektörünü de olumsuz etkiliyor. Özellikle sağlık ve kongre turizminde başı çeken İstanbul otellerinde doluluk oranları geçen yıllara göre önemli oranda azaldı.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Sağlık ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Sempozyumu Haberi

Sağlık ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Sempozyumu

Sağlık Bakanlığının, aynı enerji kaynağının ısıtma, soğutma ve aydınlatma amacıyla kullanıldığı, kayıpların sıfıra indirildiği akıllı hastane binaları için düğmeye basmasının ardından, hayata geçirilecek projeler "Sağlık ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Sempozyumu"nda masaya yatırılacak.


Sempozyum ve Sağlık ve Sosyal Dernekler Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Orhan Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık alanında enerjinin kullanımında tasarruf sağlamak ve verimliliğe dikkat çekmek amacıyla 3 yıl önce düzenlenen "Sağlıkta Enerji Verimliği ve Kaynak Geliştirme Çalıştayı" sonrası, sağlık tesislerinde enerji kaynaklarının daha etkin yönetimini sağlamak ve enerji giderlerini azaltmak için alınması gereken tedbirlerle ilgili önemli bir farkındalık oluşturulduğunu söyledi.


Bu doğrultuda, sağlık sektöründe artan farkındalığı pekiştirme, verimlilik artırıcı projelerin hayata geçirilmesinde model ve yöntemleri değerlendirme, yeni uygulama alanları açma, mevzuat ve uygulamadan kaynaklanan sorunları masaya yatırma...