28 / 04 / 2024

sağlıkkent son durum

sağlıkkent son durum

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durumun ne olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın 1920 dolardan işlem görürken altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Sağlık Bakanı'ndan son dakika uyarısı! Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir!

Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach'dan son dakika uyarısı geldi. Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 bin 600 sözleşmeli personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tercihler 3 Nisan'da son bulacak. Peki hangi alana kaç kişi alınacak? İşte detaylar..

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı promosyon ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 son durum ne?

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konular arasındadır. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman verileceğine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

sağlıkkent son durum Haberi

sağlıkkent son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık çalışanları için hayata geçirdiği SağlıkKent Konutları’nın ihalesi yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kent Konut Genel Müdürlüğü İhale Salonu’nda düzenlenen ihaleye iki firma katıldı. 502 konutluk proje için Haldız İnşaat 193 Milyon 750 bin TL teklif sunarken Yavuz Dekorasyon 200 Milyon TL’lik teklif verdi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI TALEP ETMİŞTİ

Pandemi boyunca sağlık kuruluşları ve sağlık çalışanlarına büyük yardım yapan Büyükşehir, ihale sürecinin tamamlanması sonrasında firmaya yer teslimi gerçekleştirecek. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen proje, sağlık çalışanlarının talepleri doğrultusunda gündeme alınmıştı.

HAK SAHİPLERİ KURAYLA BELİRLENDİ

Sağlık kuruluşlarına tıbbı cihaz, araç, ekipman, konaklama, medikal ve personel desteği yapan Büyükşehir, sağlık çalışanları için 502 konut inşa edecek. 1-15 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınan konutlarda 502 daire için hak sahibi olanlar...