11 / 05 / 2024

sağlıklı yaşam merkezi okan karacan

sağlıklı yaşam merkezi okan karacan

Ünlü oyuncu Okan Karacan, önceki gün Aqua Florya AVM'de çalışırken objektife yansıdı. Karacan, önümüzdeki aylarda Polonezköy'de sağlıklı yaşam merkezi açacağını ve tüm hızıyla çalışmalara devam ettiğini söyledi...

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Gölbaşı Umutlu Yaşam Merkezi bugün açılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in talimatıyla inşa edilen Umutlu Yaşam Merkezi bugün vatandaşların hizmetine açılıyor.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

sağlıklı yaşam merkezi okan karacan Haberi

sağlıklı yaşam merkezi okan karacan

Ünlü oyuncu Okan Karacan, önceki gün Aqua Florya AVM'de çalışırken objektife yansıdı. 'Çılgın Dershane 3' filminin çekimlerinin bittiğini ve 14 Ocak'ta vizyona gireceğini söyleyen Karacan, önümüzdeki aylarda Polonezköy'de sağlıklı yaşam merkezi açacağını ve tüm hızıyla çalışmalara devam ettiğini söyledi. Karacan, işlerini bitirdikten sonra denize karşı kahvesini yudumlayarak güzel havanın tadını çıkardı. 


Habertürk...