03 / 05 / 2024

Şah Inn Paradıse Tatil Köyü

Şah Inn Paradıse Tatil Köyü

Şah Inn Paradıse Tatil Köyü, Antalya Kumluca'da başarılı 50 Öğrenciyi otelinde tatil ile ödüllendirdi

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

Lord Paradıse İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord Paradıse İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Reza    Rezaeıan Hagh ve Mohsen Rezaeıan Hagh tarafından kuruldu. 

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi, Ayan Babakıshıyeva tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Akhisar Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Akhisar Belediyesi İmar Komisyonu üyeliklerine Aydın Coşkun, Lütfi Akdağ, Arif Oruntaş, Hüseyin Eryüksel ve Necati İniş seçildi. Sağlık Komisyonu Üyeliklerine Hamdi Kumova, İsmail Seyrek, Halil Aktaş, Şemsi Okur ve Gülşah Çorukman seçildi.

Şişli İstanbul Inn Levent ödeme seçeneği!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen projede daireler 59 metrekareden başlıyor. Şişli İstanbul Inn Levent ödeme seçeneği kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vade sağlanıyor.

Antalya Horus Paradise Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi 7 Mayıs'ta!

Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Ahşap zemin seçimi nasıl yapılır?

Seçtiğiniz zemin ahşap veya halı olabilir. Ve daha çok görüldüğü üzere her ikisinin olduğu seçimleri tercih edebilirsiniz. Ama bu seçimi yaparken nelere dikkat etmemiz gerekir?

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

Şah Inn Paradıse Tatil Köyü Haberi

Şah Inn Paradıse Tatil Köyü

SAH INN PARADISE TATİL KÖYÜ BASARILI
 50 OGRENCİYİ ODULLENDİRDİ
 
Kumluca Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şah Inn Paradise Tatil Kötü iş birliğinde gerçekleştirilen proje, 'Eğitimde ödül yolu ile başarıyı artırmak' amacıyla Kumluca'da faaliyet gösteren 18 ilköğretim okulundan 50 başarılı öğrenci 5 yıldızlı otelde tatilin keyfini çıkardı.
 
Şah Inn Paradise Tatil Köyü Geneşl Müdürü Yusuf Yücel, “Otel olarak, alternatif turizme önem veriyoruz. Yıllarca Anadolu insanı, kendi ülkesinin güzelliklerinden faydalanamadı. Bizde bu meseleyi çözmek için alternatif tatil sunuyoruz. Bu tatili geniş kitlelere tanıtmak için Kumluca'da okullardaki başarılı öğrencilerimize tatil imkanı sağladık" dedi. Ramazan ayında tüm oteller kapalıyken Şah Inn Paradise'in yüzde 100 dolu olduğunu vurgulayan Yusuf Yücel, Türkiye'nin artık alternatif tatilde iyi bir seviyeye geldiğini ancak tanıtımda eksikliğin olduğunu, tanıtım yapılırsa yabancı...