01 / 05 / 2024

saha inşaat

saha inşaat

Sahara İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Saad Ali M. Aljumaah tarafından kuruldu...

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Seyitgazi'de halı saha inşaatı devam ediyor!

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Ayvalı Mahallesi’nde yapımına başlanan halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

EKGER İnşaat, Körfez şantiyesi için mühendis arıyor!

EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi aranıyor.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaat raporuna onay!

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, Akkuyu Nükleer Güç Santrali için onay verdi. Santralin inşaat lisansı başvurusu ön şartı olan saha parametreleri raporu kabul edildi.

Kaan Halı Saha İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Halı Saha İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hakan Tüzün imzasıyla kuruldu.

Denizli Merkezefendi'de halı saha ve park alanı kompleksi inşaatı başladı!

Merkezefendi Sümer Mahallesi'nde pazaryeri, halı saha ve park alanından oluşacak kompleks inşaatını başlattı. Projede bin 750 metrekare kapalı pazaryeri, 2 bin 250 metrekarelik alanda da halı saha ve park yapılacak.

İnşaat dünyada risk faktörü en yüksek sektörlerden biri!

3. Köprü’nün ilk kadın saha mühendisi olan kızı Ece Aktan inşaat sektörünü anlattı. Aktan, "Dünyada risk faktörü en yüksek sektörlerden biri " dedi.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeleti tamamen kapatıldı!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, çatının tamamlanmasının ardından iskeleleri kaldıracaklarını ve koltuk montajları ile saha çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Timsah Arena Stadı saha inşaatında sona gelindi!

Timsah Arena’da sahaya çim serilme işlemi de tamamlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda inşaat son aşamaya gelirken, çimlerin serilmesiyle stadyum gerçek anlamda ortaya çıktı.

Halil Aydemir: İnşaat sektörü Konya'da aç bir sektör!

Genç Kuşak yazı dizisinin bu haftaki konuğu Özgüney Emlak ve Saha Yapı'nın ortağı Halil Aytemir oldu. Halil Aytemir, 2005 yılında girdikten sonra, 2011 yılında inşaat sektöründe de faaliyetlerinin gidişatını aktardı.

1945 yılında Dolmabahçe'de Taşlık arsasına ilk defa bina inşaatı için müracaat yapılmış!

1944 yılında Dolmabahçe ve Maçka arasında yer alan Taşlık adıyla anılan saha Hazine-i Hassa'ya aitmiş ve sonradan Maliye'ye geçmiş. 1944 yılında Taşlık'a ilk defa inşaat ruhsatı için başvuruda bulunulmuş.

saha inşaat Haberi

saha inşaat

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, özel ve resmi konut işyeri otel motal kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane... kiralayabilir kiraya verebilir devir alabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Avcılar Tahtakale Mahallesi Fırat 1-2 Caddesi İş Mekan Residence Kat:12 Daire:79 adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Saad Ali M. Aljumaah tarafından...