29 / 04 / 2024

Şahabettin Bilgisu

Şahabettin Bilgisu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli'nin ciddi deprem riski taşıyan bir il olduğuna işaret ederek, kentte 3 bin 756 tane orta ve ağır hasarlı binanın bulunduğunu, bunların yenilenmesi gerektiğini vurguladı

Cenap Şahabettin’in evi ne olacak? 

Türk Edebiyatı'nın başarılı yazarlarından Cenap Şehabettin'in Bakırköy'deki evi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Otoparka dönen evin onarılması isteniyor.

Cenap Şahabettin’in evi otoparka dönüştü!

Yazar ve şair Cenap Şahabettin’in 1934 senesinde hayatını kaybettiği ev harabeye döndü. Bakırköy'de bulunan ve otopark olarak kullanılan ev yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Alp tarafından kuruldu.

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

Kocaeli tramvay hattında çalışmalar Şubat 2017'de tamam!

Kocaeli tramvay hattında çalışmalar belirlenen program çerçevesinde devam ediyor. 2017 yılının Şubat ayında tamamlanması planlanan hatta bayramdan sonra Şahabettin Bilgisu ve Adliye alt yapı çalışmaları ve kataner direkleri dikimi yapılacak.

Fede Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fede Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fetullah Denktaş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şahabettin Denktaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Sancaktepe'de kuruldu.

Metrosan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metrosan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahabettin Yolcu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Başakşehir, Ikıtelli OSB Mahallesi, Giyim Sanatkarları Sitesi'nde kuruldu.

İnece'de yol çalışmaları ay sonunda bitiyor!

İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, İnece'de 6 kilometre soğuk, 2 kilometre sıcak asfalt yapımı ile 20 bin metre kare parke taş döşeme işinin tamamlandığını, 7 kilometre de kaldırım çalışması yapıldığını söyledi.

Kocaeli eski valilik binası bugün yıkılıyor!

Kocaeli Valiliği'nin yeni yapılan komplekse taşınmasının ardından eski valilik binasının yıkılması hakkında karar geçtiğimiz günlerde çıkmıştı.Valiliğinin çok uzun yıllar hizmet verdiği Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerindeki binası bugün yıkılıyor.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi taşınıyor!

İzmit Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi TMMOB İşhanı Naci Girginsoy Sokak No: 15 adresindeki yerinden Körfez Mahallesi Yüce Rıfat Sokak No: 53 adresindeki yeni binaya taşınacağı bildirildi.

Beyaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahabettin Doğan, Nuri Beyaz, Tuncay Yardımcı tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Acca Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Acca Yapı Anonim Şirketi, Ömer Çamoğlu, Abdullah Can Çamoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Cenap Şahabettin Sokak'ta kuruldu.

Şahabettin Bilgisu Haberi

Şahabettin Bilgisu


Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri törenine katılan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Afet riski taşıyan alanların dönüşümü adı altında güçlü bir yasa çıkardıklarını ifade etti.Bununla birlikte bu işlerin amir ve sorumlusunun il valileri olacağını  söyleyen Bayraktar, Türkiye'nin şartlarına uygun olarak bir yasa çıkartmaya çalıştıklarını belirterek, bu konuda, bütün belediyelere bilgi vererek, akademisyenlerden bilgi alarak hazırlandıklarını kaydetti.Tüm Türkiye'de afet riski taşıyan yapılara yönelik seferberlik ruhuyla yeni bir birim kuracaklarını dile getiren Bayraktar, kentsel dönüşüme ilişkin çalışmaların devam ettiğini bildirdi.Bakan Bayraktar, Kocaeli'nin ciddi deprem riski taşıyan bir il olduğuna işaret ederek, kentte 3 bin 756 tane orta ve ağır hasarlı binanın bulunduğunu, bunların yenilenmesi gerektiğini vurguladı. 



Bayraktar, Türkiye'nin son 9 yılda sanayileşmede çok ciddi bir gelişme kaydettiğini ifade ederek, ''İhracatta çok...