05 / 05 / 2024

Şahan Gökbakar organik yaşam

Şahan Gökbakar organik yaşam

Şahan Gökbakar ve oğlu Deniz Efe’ye eşi Selin Hanım, gözü gibi bakıyor. Çubuklu’daki evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiren Selin Gökbakar, sağlıklı mönüleriyle eşinin 15 kilo vermesini sağladı.

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

Gübre fiyatları yenilendi! İşte 02 Nisan 2023 fiyat listesi

Gübreler aynı zamanda toprak verimliliğini artırır ve bitkilerin hastalıklar ve zararlılarla mücadele etme yeteneğini arttırır. Organik gübreler, toprağı daha verimli hale getirerek, su tutma kapasitesini artırır. Peki 02 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Üngör tarafından kuruldu.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile A. Benjamin Azriel tarafından kuruldu.

Şahan Gökbakar organik yaşam Haberi

Şahan Gökbakar organik yaşam

Geçtiğimiz yıl Selin Gökbakar'la dünyaevine giren Şahan Gökbakar, Çubuklu Vadi Konakları'ndan yaklaşık 15 milyon liraya lüks bir villa satın almıştı. Ünlü komedyen, eşi ve 9 aylık oğlu Deniz Efe'ni rahatı için masraftan kaçınmadı.


ALKOÇLAR'DAN YARDIM ALIYOR

Sağlıklı ve dengeli beslenmeye düşkünlüğüyle bilinen Selin Gökbakar da hem minik oğulları hem de eşi için lüks villalarının bahçesinde organik sebzeler yetiştiriyor. Etiler'deki 'Hansel' adlı restoranında da müşterilerine organik mönüler sunan Selin Hanım, bahçesinin ilk mahsullerini önceki gün aldı. Lüks villalarının bahçesinde organik tarımla uğraşan Şahan ve Selin Gökbakar çifti, bu konuda zaman zaman komşuları oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın eşi Raya Organik'in sahibi Neslişah Alkoçlar'dan da destek alıyor.


Selin Gökbakar, kendi elleriyle yetiştirdiği biberleri ve domatesleri instagram'da takipçileriyle paylaştı. Eski model ve oyuncu, tüm dostlarını da...