02 / 08 / 2024

Şahanım Meter biyografi

Şahanım Meter biyografi

1995’ten bugüne kurucu olduğu inşaat firmasında çalışan Şahanım Meter, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Şahanım Meter kimdir? Şahanım Meter, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şahanım Meter..

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Mast Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mast Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmud Şahan Taş tarafından kuruldu.

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

İstanbul depreme hazır mı?

Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahan, “İstanbul meydana gelecek depreme hazırlıklı değil" dedi. 

Şahan Gökbakar Çubuklu'daki evinin bahçesine villa kurdu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki gün Çubuklu'daki evinin bahçesine oyuncak villa kurdu. Gökbakar, Instagram'da paylaştığı esprili kareye, "Yeni bir villa aldım" notunu yazdı.

Çelik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahan Çelik tarafından kuruldu. 

Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Şahan Gökbakar gayrimenkule yatırım yapıyor!

Halkbank reklamında 10 ayrı karakter canlandıracak olan Şahan Gökbakar, bütün yatırımlarını gayrimenkulde yaptığını ev ve dükkan aldığını söyledi.

Şahan Gökbakar evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiriyor!

Şahan Gökbakar ve oğlu Deniz Efe’ye eşi Selin Hanım, gözü gibi bakıyor. Çubuklu’daki evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiren Selin Gökbakar, sağlıklı mönüleriyle eşinin 15 kilo vermesini sağladı.

Beyşah İnşaat Tarım İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyşah İnşaat Tarım İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Ahmet Şahan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Arnavutköy, Karlıbayır Mahallesi'nde kuruldu.

BDS Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BDS Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şahan tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Doktor Adnan Büyükdeniz Caddesi, Akkom Office Park'ta kuruldu.

Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı restoran açtı!

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz aylarda Levent'te Burgerman isimli bir hamburgerci açmıştı. Bu kez de eşi Selin Ortaçlı, Etiler Mayadrom'da İtalyan restoranı açtı. Mekanın ismi; Hansel.

Sincan Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planı askıda!

Ankara Sincan İlçesi, Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası’na ilişkin olarak hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planları bugün yeniden askıya çıkarıldı...

Şahanım Meter biyografi Haberi

Şahanım Meter biyografi

Şahanım Meter kimdir?

1995’ten bugüne kurucu olduğu inşaat firmasında çalışan Şahanım Meter, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Şahanım Meter kimdir? Şahanım Meter, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Şahanım Meter özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1966 Erzincan doğumluyum. İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü mezunuyum.


1995’ten bugüne kurucu olduğum inşaat firmamda çalışmaktayım. 2010-2011 döneminde İstanbul İl Kadın Kolları Yöneticiliği yaptım.


2012’de İstanbul İl Kadın Kollarında Saymanlık görevini yürüttüm ve halen de İl Sekreterliği görevime devam etmekteyim.


CHP Parti Okulu Eğitmenliği yaptım. KADEM üyesiyim. Evli ve 2 çocuk...