05 / 05 / 2024

sahibinden dask ve konut sigortası satın alma

sahibinden dask ve konut sigortası satın alma

sahibinden. com ve koalay. com iş birliği ile DASK ve Konut Sigortası sahibinden üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Mobil uygulama ya da web arayüzü ile sahibinden’e girip satın alım kolay bir şekilde yapılabiliyor…

Ev sahipleri dikkat! Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından pek çok ev sahibi de DASK ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

DASK nasıl yapılır ve ücreti nereye ödenir?

Doğal Afet Sigortaları Kurumu olarak bilinen DASK, deprem teminat sistemini düzenleyen ve her ev sahibinin Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmayı zorunlu kılan bir kamu kurumudur. Zorunlu Deprem Sigortası, yaşadığınız binada depremin neden olduğu maddi zararları karşılar.

DASK ve TOBBUYUM'dan afetlerden kaynaklı kayıp uyuşmazlıkları için işbirliği olanağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afetlerden ötürü kayıplara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının en kısa zamanda ve etkili bir şekilde çözülmesi için işbirliğine gidiyor.

BES ve DASK'ta yeni dönemin formülleri!

DASK ve BES’te yeni dönem sinyalleri verildi. İşte BES ve DASK ile ilgili araştırılan diğer detaylar...

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

Ev sahipleri ve kiracılara son dakika uyarısı! DASK ve konut sigortası poliçelerinde bunlara dikkat!

Türkiye'de 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından  DASK ve konut sigortası detayları sık sık araştırılıyor. Uzmanlar iki sigorta türü arasındaki farkları ile ilgili bilgileri paylaştı ve uyarılarda bulundu.

DASK ve konut sigortalarına talep 4 kat arttı!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerden sonra geçen 1 aylık sürede deprem ve konut sigortalarında yaşanan talep artışı dikkat çekti.

Deprem olursa DASK ne kadar öder? DASK ve deprem sigortası aynı mı? DASK ve konut sigortası aynı mı?

Deprem gerçeği bireyleri sigortalar konusunda araştırmaya sevk etti. Özellikle DASK ve konut sigortasına dair sorulan soruların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

Az ve orta hasarlı binalara DASK ne kadar ödeme yapar? Devlet desteği olacak mı? İşte yanıtı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yüz binlerce bina ya yıkıldı ya da orta ve az ölçekli hasar yaşadı. Vatandaşlar devlet desteğinin hangi binaları kapsadığını araştırıyor. Birçok vatandaş DASK ödemeleri ve devlet desteklerinin detaylarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Depremde zarar gören araçlar için kasko süreci nasıl olacak? İşte detaylar

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem binlerce de konutun yıkılmasına neden olurken, onlarca kişi de yaşamını yitirdi. Tüm Türkiye yaraların bir an evvel sarılması için harekete geçerken, DASK ve kasko ile ilgili detaylar yeniden gündeme düştü. İşte tüm detaylar...

SEDDK’dan son dakika haberi! Depremzedelerin DASK ve Trafik sigortası prim ödemeleri 1 Mayıs 2023’e kadar ertelendi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu da deprem felaketinden etkilenen şehirlerimizde yaşayan sigortalılara yönelik aldıkları önlemleri ve kararları açıkladı. Sigorta poliçelerinde en az 6 taksit yapılması zorunlu kılınırken, prim tahsilatları da 1 Mayıs’2023 tarihine ertelend

Zorunlu deprem sigortası ve DASK hangi zararları karşılar? Kalem kalem açıklandı! 

Depremin odağındaki 10 şehirde Zorunlu Deprem Sigortası oranı ortalama yüzde 49 seviyesinde. Peki zorunlu deprem sigortası ve DASK hangi zararları karşılar? Kalem kalem açıklandı!

sahibinden dask ve konut sigortası satın alma Haberi

sahibinden dask ve konut sigortası satın alma

Ürün ve hizmetleri ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran sahibinden yeni bir hizmet başlattı.  Sahibinden ve Koalay. com ortaklığında hayat geçirilen yeni hizmet ile kullanıcılara özel, cazip fiyatlar üzerinden DASK ve Konut Sigortası tekliflerine kolay ulaşım sağlanıyor.

Sahibinden internet sitesi üzerinden kullanıcılar birçok sigorta şirketinin sunduğu DASK ve Konut Sigortası tekliflerini karşılaştırıp, kendi bütçe ve ihtiyaçlarına uygun olanı satın alabilme şansına sahip oluyor. Sahibinden üyelerine özel sunulan bu hizmet, mobil uygulama ve web arayüzü üzerinden kullanılabiliyor.

Hizmet nasıl kullanılır?

DASK ve Konut Sigortası yaptırmak isteyen kullanıcılar, sahibinden internet sitesinin ana sayfasında bulunan DASK ve Konut Sigortası menüsü üzerinden gerekli bilgileri doldurduktan sonra sigorta teklifi almak istediği gayrimenkulün adresini girerek hizmetten faydalanabiliyor. Gerekli bilgiler girildikten sonra kullanıcılar, kendilerine özel hazırlanan teklifleri bir sayfa üzerinden görebiliyor...