21 / 07 / 2024

sahibindex emlak verileri

sahibindex emlak verileri

E-ticaret platfromlarından Sahibinden.com'un Sahibindex "Emlak" verilerine göre, 2015'in ilk 3 ayında satılan ya da kiralanan emlak ilanı geçen yılın aynı dönemlerine göre yüzde 50 artarak 2 milyon 535 bin adede ulaştı.

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacak! 

Emlakjet tarafından Nisan 2022'ye ilişkin emlak verileri kapsamında Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacağı ortaya çıktı. 

Emlak vergisi sorgulamaları için yeni talimat!

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), il ve ilçe belediyelerine TC kimlik ile emlak vergisi sorgulama uygulamasının sona erdirilmesi için talimat gönderdi.

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

Emlak yatırımcısının yeni rotası Kıbrıs!

Kıbrıs’ta gayrimenkul sektörü son zamanlarda canlılık kazandı. Hürriyet Emlak verileri, ilan sayılarında son bir yılda yüzde 63 arttığını ortaya koydu. Satılık ve kiralık konut fiyat artışı ise son bir yılda ortalama olarak yüzde 50 oldu. Kıbrıs’taki fiyat avantajını değerlendiren Türk yatırımcılar

Avrasya Tüneli’nin emlak fiyatlarına etkisi 3 yılda yüzde 90’ı buldu!

sahibindex Emlak Endeksi, Avrasya Tüneli’nin İstanbul’da emlak piyasasını hareketlendirdiği bölgelerde bulunan satılık ve kiralık emlaklardaki 3 yıllık fiyat değişimini gözler önüne seriyor.

Emlak Konut'un satışları hız kazanacak!

Ekonomist Dergisi Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Turhan Emlak Konut'un 2016 yılı ciro verileri ve satışlarını inceledi. İşte, İlknur Turhan'ın araştırma sonucu...

Ümraniye'de konut fiyatları arttı!

sahibinden.com, 2016 yılı Mayıs ayı emlak verilerini açıkladı. sahibindex Emlak Endeksi verilerine göre metro hattı Ümraniye’de satılık konutların metrekare fiyatında bir yılda yaklaşık yüzde 22; 3 yılda ise yüzde 59’luk artışa neden oldu.

Pendik'teki her 4 Kişiden 1’i emlak vergisini internetten ödüyor!

Pendik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün verileri, mayıs ayında ödenen emlak ve çevre temizlik vergileri ilk taksitlerinde, her 4 mükelleften birinin ödemesini internet üzerinden yaptığını ortaya koydu.

Sahibindex Emlak Endeksi bireysel üyelerin hizmetinde!

Sahibinden.com, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği "Sahibindex Emlak Endeksi" uygulamasını, kurumsal üyelerinden sonra bireysel üyelerinin de hizmetine sunuyor.

3. havalimanı çevre ilçelerde emlak fiyatlarını artırdı!

Türkiye’nin en büyük ilan ve e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde sahibindex Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı.

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu İstMarina!

Emlak Konut GYO'nun satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre DAP Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen İstMarina projesi ekim ayının satış şampiyonu oldu.

Edirne’de satılık emlak fiyatları düştü!

Türkiye'nin önemli e-ticaret platformlarından sahibinden.com, Edirne'ye ait sahibindex Emlak Endeksi 2015 Eylül ayı emlak verilerini açıkladı.

sahibindex emlak verileri Haberi

sahibindex emlak verileri

E-ticaret platfromlarından Sahibinden.com'un Sahibindex "Emlak" verilerine göre, 2015'in ilk 3 ayında satılan yada kiralanan emlak ilanı geçen yılın aynı dönemlerine göre yüzde 50 artarak 2 milyon 535 bin adede ulaştı. Tüketicilerin konut tercihlerinide gösteren Sahibindex Emlaak verilerine göre, 2015 satılık ve kiralık konutlarda 3 oda 1 salon, doğalgazlı ikinci katta bulunan sıfır daireler en çok rağbet gören konut tipleri oldu. Metrekareye göre satılıklar da 120 metrekare,kiralarda ise 100 metrekarelik daireler tüketicilerin öncelikli tercihleri arasında yer aldı.


Milat...