25 / 08 / 2024

sahil dönüşüm bursa

sahil dönüşüm bursa

Bursa Büvükşohir Belediyesi, uzunluğu 115 kilometreyi bulan sahillerde düzenleme faaliyetlerine start verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, onayın ve verilen yetkinin ardından hızlı bir şekilde inşaat faaliyetlerine başlayacaklarını açıkladı...

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa'nın 6 mahallesine dönüşüm başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın yatırımlarından bahsediyor. Kentsel dönüşümle ilgili de konuşan Aktaş, “Spesifik küçük bir kentsel dönüşümden çok 5-6 mahalleyi kapsayan bir dönüşüm yapacağız'' dedi.

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa Ekonomi Gazetecileri kentsel dönüşümü konuştu!

Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen panelde kentsel dönüşüm konuşuldu. Panelde yer alan konuşmacılar kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm Bursa'da kira fiyatlarını artrdı!

Gayrimenkul danışmanı Caner Taşdemir, Bursa'da kira fiyat artışını değerlendirdi. Taşdemir, kira fiyatlarının artmasına neden olarak kentsel dönüşümü gösterdi.

Bursa'nın en önemli sorunlarından biri kentsel dönüşüm!

Bursa'nın en büyük sorunlarından birinin kentsel dönüşüm olduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  Bursa’nın en önemli değeri olan çarşı bölgesinin parlatılması gerektiğini söyledi.

Bursa'da öncelikli sorun ulaşım ve kentsel dönüşüm!

Bursa'nın birinci sorununun trafik olduğunu söyleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Ardından kentsel dönüşüm, çevre, işsizlik, turizm ve birlikte yönetim geliyor'' dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Bursa'da kentsel dönüşüm bilmecesi!

Bursa'da 270 binanın akibetinin ne olacağı merak konusu oldu. Bölgede dönüşümün nasıl sağlanacağı ise adaylar tarafından açıklanmayı bekliyor.

Bursa'da kentsel dönüşüm protestosu!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 yıl önce evleri yıkılan bir grup, yenilenen evlerini zamanında teslim etmediğini söyleyerek inşaat firmasını protesto etti.

Bursa Büyükşehir'in hedefi sağlıklı dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada şehrin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşümün değerlendirildiği toplantıda, sağlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla titizlikle çalıştıklarını belirtti.

sahil dönüşüm bursa Haberi

sahil dönüşüm bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi, uzunluğu 115 kilometreyi bulan sahillerde düzenleme faaliyetlerine start verdi. Gemlik'ten başlatılan ve 115 kilometrelik Mudanya ile Karacabey sahillerini kapsayan kıyı haritası çalışmalarının sonuçlarına göre uygun projelerin hazırlanacağını ve bu projelerin onay için bakanlığa sunulacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, onayın ve verilen yetkinin ardından hızlı bir şekilde inşaat faaliyetlerine başlayacaklarını açıkladı. 


GEMLİK'TE TEFTİŞ Altepe, sahillerin yeniden düzenlenmesi ve turizme kazandırılması yönünde Gemlik'te başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Bursa'nın en önemli değerlerinden birinin sahil kenti özelliği olduğunu kaydeden Altepe, sahilleri kente yakışır hale getirmek istediklerini söyledi. Altepe, "İlk olarak potansiyel bölgelerdeki bütünleşik kıyı planlarının yapılması gerekiyordu. Yetkileri bakanlıktan aldık ve 1/25000 ölçekli plan çalışmalarını başlattık" dedi. Altepe, "Daha önce Türkiye'de yapılmış benzeri bir çalışma bulunmuyor. 


Denizden 200 metre kadar...