07 / 05 / 2024

Şahin İlaç kime satıldı

Şahin İlaç kime satıldı

Türkiye’nin en eski ilaç fabrikalarından Münir Şahin İlaç, 8 yıl içinde bir kez daha el değiştirdi. Lüksemburglu yatırım fonu Ivory’nin 2006’da satın aldığı şirket geçtiğimiz cuma günü atılan imzalarla SBK Holding bünyesine geçti

Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Uzun yıllardır Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik hayata veda etti.  Peki Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Murat Şahin'den müteahhitlere uyarı!

Tokat Tüm İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Murat Şahin, müteahhit ve işçilere uyarılarda bulundu. Şahin, müteahhitleri cezai işlemle karşılaşmaması için İMKON tarafından açılan meslek sınavlarına girmeleri konusunda uyardı.

Sıla Grup Afrika'da yeni bir sağlık yatırımı yapacakl

Sıla Grup, İran'da toplam bin 750 yataklı, 700 milyon dolarlık iki hastane ihalesi aldı. Sıla Danışmanlık ve Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurul Başkanı Dr. İhsan Şahin Afrika pazarına yeni bir sağlık yatırımı yapacaklarını dile getirdi.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ortaca Kemal Şahin Bulvarı trafiğe açıldı.

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

Kenan Şahin: Havza bölgesinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Genç PESİAD üyeleriyle ‘Gençler Soruyor’ programında bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, havza bölgesinde asla yapılaşmaya izin vermeyeceklerini, bu alanların yeşil ve orman odaklı değerlendirileceğini söyledi.

Aksulular'a Başkan Şahin'den uyarı: Arazilerinizi satmayın!

İmar çalışmalarıyla ilgili olarak vatandaşla bir araya gelen Aksu Belediye Başkanı Şahin, "Ortalığı karıştırmaya çalışanlar var ama siz onları dikkate alıp da arazilerinizi satmayın" dedi

Vasip Şahin'den trafiğe çözüm önerisi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentin en büyük sorunlarından trafiği rahatlatmak için Londra ve Paris'te olduğu gibi özel araçla şehir merkezine erişimin kısıtlanabileceğini söyledi.

Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Beşli, Emre Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Halil Şahin Altıntaş, Aksu imar planı hakkında açıklama yaptı!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Altıntaş, Solak ve Yenidumanlar mahallelerinde halkla buluştu, vatandaşların isteklerini dinledi. Başkan Şahin, "Altıntaş'la ilgili daha önce yapılmış bir imar var. Fakat bu imar planı iptal oldu." dedi.

Bursa'da 39 bin hektar yapılaşmanın 19 bini kaçak!

Bursa'yı yaşanabilir yapmak için 4T'den (ticaret, tarım, turizm, teknoloji) başlamak gerektiğini söyleyen Şahin, "39 bin hektar yapılaşmanın 19 bin hektar gibi büyük bir bölümü kaçak, ruhsatsız" dedi.

Şahin İlaç kime satıldı Haberi

Şahin İlaç kime satıldı


Türkiye’nin en eski ilaç fabrikalarından Münir Şahin İlaç, 8 yıl içinde bir kez daha el değiştirdi. Lüksemburglu yatırım fonu Ivory’nin 2006’da satın aldığı şirket geçtiğimiz cuma günü atılan imzalarla SBK Holding bünyesine geçti SBK, Münir Şahin’e bağlı yara bandı markası Sanitabant’ı almak için de masada. Tarafların olumlu giden görüşmelerde sona gelindiğini söyledi. İstanbul merkezli SBK’ya finans desteğini ise ‘Son Zaman Azizleri’ olarak da bilinen dini grup Mormonlar ve ABD’li Noil Energy sağlıyor.


1929 yılında Eczacı Münir Şahin’in temelini attığı Münir Şahin İlaç ilk olarak 2006’da Ivory S.a.r.l, 55 milyon Euro’ya satıldı. Şirket Münir Şahin’in satın alınmasından 2 yıl sonra da Betasan Bant’ı bünyesine kattı. Ancak son dönemlerde mali zorluk yaşayan Münir Şahin’in satışı gündeme geldi.


İMZALAR CUMA GÜNÜ ATILDI

Bundan 1.5 ay...