06 / 05 / 2024

şahin kartal kimdir

şahin kartal kimdir

Kartallar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Şahin Kartal, sektöre değer katmayı hedeflediklerini söyledi. Kartal inşaat sektöründe yaptığı projeleri anlattı.

Şahin Kartal: Yurtdışındaki projelerimizle ülkemizi gururlandırdık!

Ankara'da başlayan yolculuklarını ülke sınırlarının ötesine götürdüklerini belirten Kartallar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Kartal, "Londra ve Kaliforniya'da sürdürdüğümüz yatırımlarla da ülkemizi gururlandık" diyor.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Orhun Kartal Kimdir?

Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal’ın mesleği nedir? Orhun Kartal hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Orhun Kartal kimdir?

Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur. İşte Orhun Kartal'ın biyografisi..

Orhun Kartal kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Kayhan kimdir? İlker Kayhan, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlker Kayhan'ın biyografisi...

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

şahin kartal kimdir Haberi

şahin kartal kimdir

Kartallar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Şahin Kartal ile Kartallar markasının kuruluşu ve faaliyet alanları, inşaat sektöründe yaptığı projeler, yeni girişimleri ve Ümitköy'de hayata geçirilen modern konut projesi Teona'yı konuştuk.


Kartallar Grup faaliyetlerine ne zaman başladı? Kurumsal geçmişiniz ve faaliyet alanlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz? Firmanızın markalaşma sürecini kısaca özetleyebilir misiniz? 

Kartallar Grup olarak, 1985 yılında, gelişim ve değişimi hedefleyerek yolculuğumuza başladık. İmar plan uygulamalarıyla adım attığımız bu yolda, her geçen gün faaliyet alanlarımızı genişlettik ve adımızı bir marka haline getirmeyi başardık. Bir aile firması olarak kurulan şirketimize kurumsal bir kimlik ve yapı kazandırdık. Bugün Ankara'nın önde gelen taahhüt firmalarından biri olarak ve 30 yılın sorumluluğunu taşıyarak, temas ettiğimiz her kuruma ve sektöre değer katmayı hedefliyoruz. 


Kartallar Grup olarak sunduğunuz...