14 / 05 / 2024

Şahin Özcan biyografi

Şahin Özcan biyografi

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Verita İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verita İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Özcan tarafından kuruldu...

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Şahin Özcan ve Osman Gazi Bahadır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Şahin Özcan kimdir?

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Ali Şahin: Bayır Devlet Hastanesi kapanmayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, kent gündemini meşgul eden Bayır Mahalledeki Devlet Hastanesi'nin kapanmayacağını, küçültülerek hizmetine devam edeceğini söyledi...

Şahin: Karakaya Baraj Gölü üzerindeki demir köprü üzerine karayolu yapılmayacak!

Malatya Vali Vasip Şahin, Karakaya Baraj Gölü üzerindeki Fırat Demir Köprüsü üzerinde karayolu düzenlemesi yapılarak Malatya ile Elazığ’ın Baskil ilçesi arasında karayolu ulaşımının sağlanması projesine firmanın karşı çıktığını söyledi...

Ahmet Şahin: 11 yılda TOKİ'nin konut sektörüne yaptığı yatırım 64 milyar lira!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin "İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi" kapsamında düzenlenen "Mega Projeler" panelinde, TOKİ'nin işleyişi, yapılan çalışmalar ve bitirilen projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Senay Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senay Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.

Senfoni Mühendislik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senfoni Mühendislik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

Vasip Şahin: Malatya İl Özel İdaresi personel ve gayrimenkul dağılımı yapıldı!

Malatya Valisi Şahin, Malatya’nın 30 Mart seçimi itibariyle büyükşehir statüsüne kavuşmasından dolayı Malatya İl Özel İdaresi personelinin ve gayrimenkul değerlerinin tasfiye komisyonu tarafından görüş alışverişi alınarak dağılımının yapıldığını belirtti.

Minay Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Minay Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Hulusi Zeren, Mustafa Şahin Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Erdemler İşmerkezi'nde kuruldu.

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti‘den Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde göreb aldı? İşte Haluk Şahin Yazgı'nın biyografisi...

Şahin Özcan biyografi Haberi

Şahin Özcan biyografi

Şahin Özcan kimdir?

1959 yılında Konya'da doğan M. Şahin Özcan, üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olarak tamamladı. 


1991 yılında Ö. Hulusi Zeren ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Mono Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti'yi kurdu. Mono Mimarlık inşaat sektöründe Türkiye'nin önemli projelerine imza atarak, mimarlık ve inşaat alanında uzman bir kadro ile hizmet vermektedir. 


Yatırım, proje ve inşaatı Mono Mimarlık tarafından yapılan, Türkiye'nin ilk alışveriş merkezlerinden biri ve Trakya'nın ilk alışveriş merkezi Orion Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni 1999 yılında hayata geçirdi. 


Mono Mimarlık, kuruluşundan bugüne 20 yıllık tecrübesiyle inşaat, mimarlık, yatırım, taahhüt ve enerji sektörlerinde yurt içi ve dışı projelerde faaliyet göstermeye devam etmektedir.


Mono Mimarlık 

1991 yılında İnşaat Mühendisi Ö. Hulusi ZEREN ve Mimar M.Şahin ÖZCAN...