29 / 04 / 2024

şahinbey çamlıca evleri ne zaman satılacak

şahinbey çamlıca evleri ne zaman satılacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın birinci etabının tamamlandığını belirterek, “Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir.” dedi...

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın yolları asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları'nda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Gaziantep Çamlıca'da yollar asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları’nda, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

şahinbey çamlıca evleri ne zaman satılacak Haberi

şahinbey çamlıca evleri ne zaman satılacak


Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir yıl önce temeli atılan Çamlıca Konutları’nın birinci etabının tamamlandığını belirterek, “Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta satışa ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir.” dedi.


Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm ardından yapımı tamamlanan Çamlıca konutları birinci etapta çalışmalarını gezen Başkan Tahmazoğlu, yapım aşamasında olan 2 ve 3’üncü etaplarında bu yıl içerisinde tamamlayarak satışa sunmak olduğunu söyledi. Tahmazoğlu açıklamasında, “1 yıl önce Aralık ayında temelini attığımız Çamlıca Konutlarımızın birinci etabını tamamladık. Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta ise bu konutlarımızın ihale yolu ile satışını gerçekleştireceğiz. İsteyen tüm vatandaşlarımız burada ev sahibi olabilir. Bu çalışmamıza ek olarak Çamlıca’da 2. ve 3’üncü etapların ihalesini yaptık. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam...